fbpx

Totul despre implanturile dentare

Urgente Stomatologice

In anumite situatii, oamenii se confrunta cu probleme grave de dinti. De exemplu, daca cineva a suferit o infectie, ce a dus la extractia  unui dinte, atunci va avea nevoie de un implant dentar pentru a umple golul din cavitatea bucala si pentru a putea mesteca si vorbi corespunzator. Aceasta solutie poate fi realizata de catre un dentist bun, care analizeaza situatia inainte de a actiona si care stie exact materialele de care are nevoie.

Practic, este vorba despre o interventie chirurgicala, prin care pacientului i se insereaza, pe arcada dentara o radacina articificiala. Aceasta are forma unei piese din titan si ajuta la cresterea unui nou dinte, acolo unde in mod natural nu ar mai putea aparea unul. Pentru o astfel de interventie sunt necesare mai multe sedinte la medicul stomatolog, numarul acestora depinzand de la caz la caz. Nu toti pacientii reactioneaza la fel: la unii e nevoie de mai mult timp pentru o astfel de lucrare, pe cand la altii situatia se poate rezolva mai repede.

 

Printre avantajele apelarii la aceasta solutie se numara: conservarea volumului osos, senzatia de forta masticatorie mai puternica decat cea a unui dinte natural, dar si senzatia de dinte natural. In plus, pacientii nu vor mai avea probleme de vorbire, iar aspectul danturii va fi unul natural, pentru ca dintele care creste in urma tratamentului aplicat va fi in concordanta cu ceilalti, din punct de vedere estetic. Specialistii au grija sa se asigure de acest aspect.

 

Dupa interventia chirurgicala, este important ca pacientii sa ia in considerare sfaturile specialistilor, pentru a grabi vindecarea si pentru a se bucura de rezultate benefice. Asadar, este recomandat ca de doua ori pe zi, gura sa fie clatita cu apa cu clorhexidina 0,12%, fara alcool. De asemenea, in timpul periajului, dintii trebuie curatati in mod bland, preferabil cu o periuta moale. Daca aveti suturi, trebuie sa nu le atingeti. Stomatologii recomanda si eliminarea lactatelor, a alcoolului, a alimentelor fierbinti sau dure din dieta.

Stomatologie sector 2 Bucuresti | cabinetstomatologicsector2.ro

Mai multe detalii despre preturi se pot gasi pe site-ul https://cabinetstomatologicsector2.ro. Acestea pot varia, in functie de numarul de interventii necesare, dar si in functie de gravitatea problemei pe care o are fiecare pacient.