Total Industry Consult, premieră în România: “Suntem noi în online, dar deja vindem la prețuri accesibile acumulatori și cuple rapide hidraulice”

Total Industry Consult, premieră în România - Suntem noi în online, dar deja vindem la prețuri legendare acumulatori și cuple rapide hidraulice

După o perioadă încărcată de vânzări, Total Industry Consult a anunțat oficial că va menține prețurile la acumulatori hidraulici și cuple rapide hidraulice la un nivel accesibil. Deși a pătruns de curând în online, prin lansarea site-ului de vânzări, Total Industry Consult are în spate o experiență de peste 15 ani care o autorizează să aspire la o poziție de lider pe piața de echipamente pentru automatizări industriale. Declarațiile reprezentanților companiei au subliniat ideea de susținere a afacerilor românești pe care doresc să le onoreze cu echipamente performante dintre care unele unice în țară. Echipamentele comercializate de Total Industry Consult provin exclusiv din importul din țări ca Germania, Italia sau UK.

Activitatea fabricilor românești urmează o tendință ascendentă în privința calității. Antreprenorii investesc considerabil în acumulatori hidraulici, pe locul secund situându-se investițiile în cuple rapide hidraulice.

Piața de acumulatori hidraulici (https://www.total-industry.ro/acumulatori-hidraulici/) crește exponențial, susțin reprezentanții Total Industry Consult care, abia lansați în online, materializează, deja, câștigurile primelor vânzări deloc puține la număr.

Compania deține o experiență de peste 15 ani în sectorul de comercializare a echipamentelor industriale provenite din Italia, Germania și UK, motiv pentru care și-a creat o deosebită reputație în rândul afaceriștilor români. De altfel, compania este unul dintre principalii parteneri ai fabricilor și uzinelor, însă acces la galeria de produse au și cei care activează pe cont propriu sau în scop casnic.

De curând, companiei i s-a alăturat și o importantă fabrică de carduri cu filiale în lumea întreagă, dar și în România, care a avut ocazia să experimenteze calitatea premium la preț mic odată cu sezonul de vânzări accelerate.

Ca de fiecare dată, clienții vin către noi în căutarea unui excelent raport calitate – preț și cantitate, am completa noi. Departamentul nostru financiar a propus o strategie pentru 2020 pe care noi am ales să o implementăm mai devreme pentru a pune la dispoziția clienților noștri produsele dorite la un preț competitiv înainte de sărbători. Am procedat astfel pentru a veni în ajutorul acestora cu o strategie ce îi va organiza mai bine; vor intra în noul an fără alte planuri de investiții sau bugete, întrucât își pot cumpăra de pe acum tot ce le este necesar.

Așadar, vom menține prețurile la un nivel scăzut pentru toate categoriile de acumulatori hidraulici, urmând ca în scurt timp să actualizăm și prețurile la cuple rapide hidraulice (https://www.total-industry.ro/cuple-rapide-hidraulice/). Mai mult, ne gândim și la oferte pentru cei care vor cumpăra mai multe produse în aceeași comandă, însă pentru moment nu putem divulga care este limita pentru a putea beneficia de discount”, a declarat directorul Total Industry Consult România.

Industria acumulatorilor hidraulici are mari perspective de dezvoltare și va menține un ritm de creștere constant în următorii câțiva ani la nivelul României, dar nu numai. „Suntem încă optimiști în ceea ce privește piața acumulatorilor hidraulici în următorii cel puțin cinci ani. Consultăm statisticile mondiale și observăm că piața globală a acumulatorilor hidraulici va rămâne la o rată de creștere de peste 3,0%. Mai mult, piața globală a acumulatorilor hidraulici a fost evaluată la peste 100 de milioane de dolari în 2018 și se previzionează că va ajunge la aproape 200 de milioane de dolari până la sfârșitul anului 2025, așadar există premise convingătoare care ne îndeamnă să ne axăm pe aceste categorii de produse.

Ținem să menționăm faptul că atât acumulatorii hidraulici, cât și cuplele rapide hidraulice sunt special importate din țările cu renume pe acest sector. Compania noastră nu distribuie sau comercializează echipamente de proveniență China”, a mai adăugat sursa citată.

Deși situația economică internațională este complicată, economia României tinde să crească mulțumită cererilor tot mai mari pe diverse piețe, precum cea de acumulatori hidraulici. Deoarece acumulatorul hidraulic este utilizat pe scară largă în multe industrii, dezvoltarea rapidă a avalului, cum ar fi industria energetică nouă și industria eoliană, va promova puternic cererea de acumulatori hidraulici.

Prin urmare, Total Industry și-a setat o strategie de vânzare accelerată asupra acestor două categorii începând cu acest moment și pe întreaga durata a anului 2020.

Despre Total Industry Consult SRL:

Total Industry Consult SRL este o companie cu peste 15 ani de experiență în comercializarea de echipamente pentru automatizări industriale, dar și piese precum acumulatori hidraulici sau cuple rapide hidraulice. Aceste echipamente de stocare a energiei în sistemele hidraulice generale, mașini și utilaje inginerești vor putea fi achiziționate la prețuri legendare din magazinul online Total Industry Consult.

Contact:

Adresă: Bulevardul Iuliu Maniu 171C, București, 61098 (vis-a-vis de OMV)
Telefon:0770 931 916 / 0770 931 853 / 0730 557 788
E-mail: office@total-industry.ro