fbpx

Tot mai mulți își doresc sesiuni de masaj acasă. Fotoliile Masatto sunt o soluție

 

In vremurile moderne, actuale, masajele sunt un rasfat. Depindem insa de vizite la spa-uri, de programari si de tehnicieni maseuri. In acest context, o alternativa optima, din punct de vedere tehnic, financiar, tinand cont de timp de asemenea, sunt fotoliile de masaj. Iar Masatto este astfel solutia.

Remarcant pe aceasta nisa este acest producator – Masatto. Isi propune sa isi educe publicul in a pune pe primul loc propria stare de bine. Problema omului modern este ca munceste mai eficient, de la distanta de asemenea, in fata unui laptop, dar uita sa mentina un echilibru intre munca si odihna. Cand timpul ii permite, este prea stresat sa se bucure de relaxare. Sunt de asemenea probleme comune cele ce tin de o postura incorecta in fata ecranelor, de unde si contracturile musculare, durerile de gat, umeri, implicit de cap. Masajele pot fi oricand o solutie, pe termen scurt sau lung, fara sa aiba contraindicatie – poate doar ca veti deveni dependenti de acest rasfat!

Fotolii by Masatto – create cu accent pe tehnologie, dar si design

Fotoliile de la Masatto sunt destinate spre a oferi maximum de confort si relaxare, o gama premium, de lux care nu se rezuma doar la cateva detalii.

In complexitatea lor, aceste tehnologii aduc in atentia utilizatorului sisteme speciale pentru coloana – sina de tip S sau L, sistemul zero gravity – pentru o pozitie corecta a corpului, astfel incat sa nu existe presiune pe coloana sau organe; fotoliul pozitioneaza corpul in unghiul ideal pentru o senzatie de corp usor. Integreaza boxe, Bluetooth si perne de aer, role, incalzire, pentru ca masajele sa fie eficiente, resimtite la intensitatea dorita de fiecare in parte, peste tot.

Sunt unice pentru ca au tehnologie MSST, pentru ca au programe terapeutice care ating punctele de maxim interes – masaj pentru anumite zone corporale, cu functie de scanare, pentru a masa precis, intens, eficient si neintrerupt sau mai degraba optimizat. In functie de modelul ales, regasim la astfel de fotolii presopunctura, stretching, masaj pe mai multe axe si o varietate a tipurilor de tehnici de masaj – de la intindere la shiatsu, printre altele.

Pentru a testa sau a obtine informatii suplimentare, despre costuri si nu numai, cei interesati pot accesa pagina oficiala, masatto.ro sau pot apela la +40 756 478 789.