Tot ce trebuie sa stii despre FOREVER HIT - cea mai mare discoteca in aer liber cu muzica anilor '80-'90

16 august 2021
Autor:
Libra WEBCORP

 

Pe data de 18 septembrie 2021, la Arena Nationala din Bucuresti, se pregateste unul dintre cele mai spectaculoase evenimente care au avut loc la aceasta locatie - Forever Hit, un festival cu muzica anilor '80-'90.

Dupa mai bine de un an si jumatate de la debutul pandemiei si restrictiilor a venit vremea sa ne bucuram din nou de muzica, sa socializam la evenimente desfasurate in aer liber si sa revenim la normalitate. Desigur, cu respectarea limitarilor impuse de autoritati, a normelor sanitare in vigoare si respect pentru sanatatea proprie si a celor din jur.

Pe site-ul oficial, evenimentul este prezentat in felul urmator: “FOREVER HIT va fi un spectacol cu caracter festiv, cu reprezentații artistice într-o atmosferă de gală, având ca scop punerea în evidență a unor artiști extrem de valoroși și premierea lor pentru întreaga activitate și pentru contribuția adusă industriei și patrimoniului muzical mondial.”

Printre artiștii de renume care vor urca pe scena amplasată pe Arena Națională pe data de 18 septembrie se numara: Sandra, Nana, Jenny de la Ace of Base, Haddaway, Alphaville, Snap!, Thomas Anders – Modern Talking, Doctor Alban, Technotronic, Haddaway, Bonney M, Las Ketchup, Technotronic, Londonbeat, Ice MC, No Mercy, Captain Hollywood Project, Mr. President, C-Block.

Prețurile biletelor diferă în funcție de cât de aproape este locul de scenă si variaza intre 199 lei si 499 lei. Exista si varianta de a urmari concertul prin live streaming la un pret de 49 lei.

Citeste in continuare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram