fbpx

Tot ce trebuie sa stii atunci cand cauti un laptop ieftin pentru job

laptop ieftin

Cautarea unui laptop ieftin si bun nu este intotdeauna o sarcina usoara. Cumparatorii trebuie sa acorde atentie multor caracteristici.

Laptopurile au fost intotdeauna legate de utilizarea in scop profesional. De fapt, la inceputuri, din cauza pretului ridicat a laptopurilor, acestea erau accesibile doar pentru angajatii marilor companii, fiind nevoie de timp pentru ca aria de consumatori sa se extinda. Astazi, insa, majoritatea oamenilor au un laptop personal acasa, ori unul pus la dispozitie de angajator.

Pentru ca nimeni nu cunoaste fluxul de lucru al fiecarei persoane si nevoile sale de zi cu zi, specialistii pot recomanda doar o baza solida de care ar trebui sa dispuna orice laptop.

O noua practica pe care o adopta companiile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, este de a cumpara laptopuri second hand. Un laptop second-hand se vinde la preturi foarte accesibile, incomparabile cu preturile pentru device-urile noi.

Pe site-ul www.it-sh.ro se vand laptopuri P3, P4, dual core sau core 2 duo – doar device-uri performante de la brand-uri populare, precum:

  • Lenovo;
  • IMB;
  • HP;
  • Dell;
  • Acer;
  • Sony.

Aspecte de luat in calcul inainte de a cumpara un laptop ieftin, dar de calitate

Initial, trebuie cautat un laptop cunoscand cerintele tehnice ale programelor pe care urmeaza sa a fi folosite zi de zi, precum si tipul de fisiere ce trebuie gestionate. Nevoile utilizatorilor conteaza cel mai mult: un angajat din departamentul de vanzari nu are nevoie de acelasi hardware cum se intampla in cazul unui arhitect, spre exemplu. Prin urmare, utilizatorul va efectua o lista a aplicatiilor, urmand sa imbine cerintele fiecareia, ceea ce ii va oferi un profil aproximativ al laptopului de care are nevoie.

Laptop ieftin | Laptopuri second hand | It-Sh.ro

laptopuri second hand

Din moment ce utilizatorii vor petrece mare parte din timp in fata laptopului, ecranul este unul dintre cele mai importante componente. Nu numai ca stabileste calitatea imaginii, dar creeaza si confortul pe care utilizatorul il are. Un laptop profesional compact masoara aproximativ 13inch.

Procesorul este piatra de temelie al oricarui laptop, pe care se bazeaza intregul sistem. Unele dintre cele mai calitative procesoare vin din partea companiei Intel. Cu toate astea, fiecare utilizator va alege device-ul in functie de ce configuratii va avea laptopul.