Toppik Hair Fibers– “Transplant de par” în doar 30 de secunde

16 septembrie 2013
Autor:
dowmedia08

Cu peste 3 milioane de clienți multumiți în întreaga lume, Toppik Hair Building Fibers este cel mai vândut produs cosmetic pentru mascarea părului (prea) rar. Iar acum este disponibil și în Romania.

Produsele Toppik au la bază nanofibre de cheratina pură, aceeași substantă ce formează părul uman. Aceste nanofibre sunt încărcate electrostatic astfel încât la aplicare sunt atrase ca un magnet de firele de păr pentru a crea în final aspectul unui păr des și plin de volum. Având aceași structură ca și părul natural, sunt imposibil de detectat, chiar și privind de la o distanță de câțiva centimetri.

Fiind un produs unisex, Toppik este soluția perfectă atât pentru femei cât și pentru bărbați. Este un produs 100% natural ce nu conține chimicale nocive sau aditivi. Fiind un produs american al celor de la Spencer Forest Incorporated, testat clinic și aprobat în Statele Unite ale Americii, el este folosit cu succes de către peste 3 milioane de bărbați și femei din toata lumea, printre care și celebrități importante de la TV.

Doctorii dermatologi din toata lumea îl recomandă, în special pe perioada tratamentelor de creștere a părului sau celor care și-au făcut un transplant de păr, pentru crearea unui aspect plăcut dar mai ales pentru a reda confortul și încrederea de sine de care cu toții avem nevoie.

Acesta se aplică ușor și rapid în 30 de secunde, rezultatul obținut fiind echivalentul unui "transplant" de păr instant, însă la un preț mult mai mic. Este rezistent împotriva capriciilor vremii, vânt sau ploaie , ca dumneavoastră să vă simțiți în siguranță în orice situație. Pentru cei care sunt sceptici sau nu sunt complet mulțumiți de rezultate, este bine de știut că, produsul poate fi returnat în 10 zile lucrătoare de la primirea acestuia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram