Topesti tesutul adipos cu LIPOLASER la High Class Beauty

26 septembrie 2016

SISTEMUL LIPOLASER utilizeaza nivele reduse de energie cu laser de lumina rosie pentru obtinerea unui efect de fotobioremodelare in zona de tratament. Lipolaserul nu produce niciun efect advers, nu afecteaza functionarea normala a corpului sau integritatea tesutului si organelor interne.

Stimularea tesutului adipos cu laser de energie joasa creeaza pori de tranzitie in adipocite si accelereaza descompunerea trigliceridelor. Lipidele sunt localizate in tesutul interstitial de unde sunt procesate prin metabolismul natural si eliminate pe cale limfatica.

Tratamentul poate fi efectuat pe toate tipurile de piele si pe toata suprafata corpului unde exista depozite nedorite de grasime. Sistemul lipolaser poate tinti reducerea grasimii in zone specifice cu probleme. Prin pozitionarea PAD-urilor laser pe zona tinta (abdomen, fese, etc.) stratul adipos poate fi afectat si redus. Acesta este un avantaj major comparativ cu scaderea circumferintei prin dieta sau exercitiu, ce pot afecta stratul adipos pe intreg corpul si nu in zone individuale.

Vacuumul efectuat inainte sedintei de lipolaser disloca nodulii fibrosi facilitand actiunea laserului.

Rezultatele pot fi masurate imediat dupa tratament. Este tipic pierderea a 2 cm in circumferinta abdomenului iar acest rezultat poate fi repetat cu fiecare tratament. Un numar total de 8 tratamente de 40 min este recomandat pentru o perioada de 4 saptamani (2 tratamente / saptamana).

La High Class Beauty Studio Bucuresti veti gasi aparatura performanta ce prezinta siguranta maxima in efectuarea tratamentelor, scheme de tratament cu eficienta de 95% dintre cazuri, produse profesionale cu rezultate certificate de existenta lor pe piata de profil de multi ani si nu in ultimul rand personal calificat si deosebit de ambitios in obtinerea celor mai bune rezultate de catre cliente.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram