Top coafuri de mireasa in 2018

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei femei. Pentru acest eveniment pregatirile incep mult mai devreme, odata cu cautarea unui model de rochie de mireasa care sa impresioneze, dar si alegerea unui model de coafura care sa ti se potriveasca.

Cel mai indicat este sa ai o mica discutie cu un hair stylist cu experienta pentru a alege stilul de coafura care ti se potriveste.

Va oferim un catalog cu cele mai frumoase modele de coafuri de nunta pentru mirese. Catalogul de coafuri pentru nunta vine pentru a te ajuta sa iti alegi modul in care iti vei aranja parul.

Vei descoperi cu incantare stiluri variate de coafuri, de la updo-uri romantice la coafuri superbe in care parul se prinde jumatate sus sau la baza gatului, suvite ondulate lejere si stiluri clasice, simple, dintre care sa iti alegi coafura preferata pentru ziua cea mare in care vei fi mireasa.

In momentul in care iti alegi modelul de coafura trebuie sa ti cont de anumite aspecte. De exemplu trebuie sa ai in vedere locatia. Daca nunta este in aer liber este de preferat sa optezi pentru o coafura updo, mai ales in cazul in care exista si riscul de a fi umiditate mare in atmosfera.

Un alt lucru de care trebuie sa ti cont este si modelul si tipul rochiei de mireasa. Coafura trebuie sa se potriveasca incat sa arati minunat si sa faci senzatie. Ar fi bine sa ti seama si de coafura care ti se potriveste in functie de parul pe care il posezi. Daca ai parul lung acesta arata foarte bine pus in evidenta printr-o coafura romantica, cu bucle lejere, cel scurt se poate prinde nemaipomenit intr-o coafura updo, iesind in evidenta prin culoare si nu in ultimul rand prin forma. De asemenea poti sa porti flori naturale, coronite sau diademe.

In acest an miresele mizeaza pe stilul romantic, in care coafurile nu sunt foarte incarcate si nu necesita nici o cantitate excesiva de fixativ. De exemplu poti alege sa iti lasi parul liber sau doar cateva suvite, in cazul in care optezi pentru o rochie de mireasa cu umeri goi. Recomandat este sa nu lasi parul sa vina in ochi.

Continuare articol: Top coafuri de mireasa in 2018www.baniinostri.ro