Top 6 activităţi unde aportul oxigenului suplimentar face diferenţa

12 aprilie 2021
Autor:
livepr
Apa şi oxigenul sunt elementele care susțin viața. În cazul oamenilor activi, dinamici care iubesc mișcarea, aceste două elemente fac diferenţa!

Introducerea de oxigen suplimentar de tip aviator în rutina zilnică sau folosirea acestuia pentru a crește performanțele fizice nu mai constituie o noutate, este acea măsură care face diferenţa între bine şi foarte bine. Studiile realizate de specialiştii din sănătate, antrenori şi sportivi profesionişti au demonstrat efectele benefice pe care le are aportul suplimentar de oxigen cu puritate 99%. Care sunt activitățile unde OXYSHOT24 face diferenţa? Hai să le descoperim.

Alpinism şi drumeţii la altitudini înalte

Alpinismul şi drumețiile la cote înalte sunt activități provocatoare, numeroși sportivi profesioniști şi amatori au testat pe pielea lor senzațiile neplăcute de greaţă, ameţeli, moleşeală sau durerile de cap cauzate de oxigen scăzut la altitudini înalte. Totuşi, pasionaţii de înălţimi se pot bucura de experienţe unice, cu adevărat memorabile când sunt informaţi în prealabil despre urmările pe care le are urcarea fără oxigen suplimentar. Cu minimum de cercetare şi cu ajutorul unor mentori de încredere călătoriei în natură pot fi transformate într-un mod de viaţă autentic. Cu un bagaj bine echipat cu apă, gustări dulci şi oxigen suplimentar OXYSHOT24 Natural, călătoria la înălţime se transformă într-o aventură plăcută.

SPORT

Mulţi sportivi confirmă faptul că realizează terapii cu oxigen hiperbaric pentru a îmbunătăţi performanţele, dar şi pentru refacere după antrenamente şi meciuri solicitante. Este drept, studiile realizate de specialiştii americani au demonstrat că nivelul de oxigen din sânge poate fi echilibrat cu ajutorul produselor cu oxigen pur. Oxigenoterapia intensifică arderea grăsimilor, permiţând sportivilor să se mențină în formă, în același timp crește randamentul antrenamentelor.

SĂNĂTATE

Oxigenoterapia s-a dovedit a fi aliat excepțional pentru cei ce doresc să îţi menţină sănătatea la cote optime. Aportul de oxigen cu puritate ridicată ajută la eliminarea toxinelor din organism şi sunt eficiente în procesul de slăbit. Cercetările recente au demonstrat că oxigenul pur ( OXYSHOT24 Eucalipt)ajută în perioadele de convalescenţă când sistemul imunitar este încă slăbit. Utilizarea de oxigen spray pentru insuficienta respiratorie nu mai este o practică nouă, mulţi pacienţi reuşind să ţină sub control astfel afecţiunile produse de virusuri și bacterii.

DISTRACŢIE

Oxigenul de tip aviator este utilizat şi pentru distracție şi relaxare. Produsele îmbogăţite cu arome diferite ajută la relaxare fizică şi contribuie la instalarea stării de bine. De fapt oxigenul pur este cel mai bun remediu pentru mahmureală, pentru că înlătură durerile de cap cauzate de o petrecere trăită la maxim.

ANTISTRES

Anxietatea este o tulburare frecventă, uneori cele mai eficiente medicamente pentru stres şi emoții nu sunt suficiente pentru a înlătura o stare de oboseală şi somnolență sau o durere de cap persistentă. Alternativa rapidă şi eficientă este aportul de oxigen suplimentar. Efectele surplusului de oxigen se resimt instantaneu, prin detensionare, relaxare şi instalarea stării de calm. OXYSHOT24 Iasomie, OXYSHOT24 Grapfruit, OXYSHOT24 Rozmarin sunt eficiente în alungarea stresului.

VIGOARE ŞI FRUMUSEŢE

Utilizarea oxigenoterapiei în saloanele de wellness nu mai este o noutate, se știe că aportul de oxigen redă elasticitatea pielii feței şi ajută la calmarea pielii cu aspect deshidratat. Practic, oxigenul pur este remediul non-invaziv pentru frumusețe. Terapiile de acest tip sunt căutate de persoanele care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram