fbpx

Top 5 motive pentru care Be You Studio are o oferta buna de job

Be You Studio

Domeniul videochatului nu mai este nici nou, nici tabu pe piata. Cu o oferta lansata pe piata joburilor, videochatul si-a revendicat locul de interesant si inedit, de indraznet si diferit. Sunt tot mai multe tinere care pornesc increzatoare pe acest drum, dornice sa aiba avantajele unui job altfel. De aceea, Be You Studio se poate plasa cu succes intr-un top al alegerilor, tinand cont de optiunile oferite la angajare.

De ce Be You Studio

Desigur ca pana la o alegere facuta se va tine cot de obsesivul de ce, intocmai pentru ca sunt numeroase optiuni si studiouri. Cum stii ca ai facut alegerea potrivita? Dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale, www.beyou-studio.ro, exista real si demonstrativ motive bine intemeiate ce plaseaza acest studio pe o inalta treapta intr-un top al ofertelor de acst gen. Iata despre ce este vorba.

Plata la zi sau bilunar/saptamanal

Banii sunt o influenta, o putere, o motivatie de asemenea. Chiar daca ii ai, se intampla sa astepti pana cand concret te si poti bucura de castig. Dar la cerere, un model ce colaboreaza cu Be You Studio poate alege sa fie platit zilnic, saptamanal, bilunar. Acest lucru ii va permite un mai mare control al castigurilor si al modului in care se bucura de ele.

In timp ce majoritatea joburilor au plata lunara si fac asteptarea mai lunga pana la intrarea in posesia banilor, nu acelasi lucru se poate spune despre jobul in acest domeniu si in mod special in cadrul acestui studio.

Comisioane atractive

Trebuie mentionat faptul ca Be You Studio ofera 80% din comision in prima luna de angajare. In general, acesta este de 50 pana la 80%. In orice caz, venitul garantat este de 5000 de lei lunar. Nu sunt uitate nici bonusurile motivante, incepand chiar cu cel de $300 de la angajare.

Un job stabil si legal

Pentru cei care nu stiu inca, acest domeniu este de cativa ani chiar reglmentat de lege. Astfel ca nici Be You Studio nu face rabat cand vine vorba de respectarea acestui cadru legal. Asadar, ofera modelelor sale contract de colaborare, respectand toate drepturile angajatelor, asa cum se intampla in mod normal si decent la orice alt job.

Sprijin pentru dezvoltare

Trebuie de mentionat si apreciat faptul ca nu se mizeaza pe experienta si acesta nu este un reper pentru angajare. Ba mai mult decat atat, se ofera training pentru toate modelele, incepand imediat dupa angajare. Se vor oferi si tinute gratuite, pentru ca activitatea desfasurata sa nu cunoasca vreun impediment.

Nu numai ca intreaga lor echipa este exclusiv compusa din fete, insa si faptul ca exista preocupare pentru dezvoltare inseamna un mare plus. Trainingul oferit si sprijinul pentru a invata limba engleza inseamna de fapt sansa ca fiecare model sa se dezvolte, sa castige cunostinte.

Pagina oficiala mai ofera un reper interesant: faptul ca se organizeaza in mod constant activitati recreative pentru intreaga echipa. Astfel, se imbina utilul cu placutul si munca cu timp calitativ petrecut alaturi de colege.