fbpx

Top 4 servicii de care te poti bucura la o clinica stomatologica

Inainte de a-si face o programare la o clinica stomatologica din sector 6, toti oamenii ar trebui sa se informeze in legatura cu cele mai importante servicii de care pot beneficia aici. Este esential ca pacientii sa aiba acces la tehnologie de ultima generatie si sa colaboreze cu specialisti foarte bine pregatiti in domeniu, care sa le ofere rezultatele dorite, indiferent de tipul de interventie necesar. De aceea, in randurile de mai jos sunt prezentate cele mai importante dintre serviciile pe care medicii stomatologi le ofera!

Albire dentara

Ingrijirea dintilor acasa nu este suficienta pentru ca oamenii sa se bucure de un aspect placut si deosebit. O data la cateva luni, recomandat este ca acestia sa mearga la o clinica stomatologica din sector 6, acolo unde sa primeasca tratamente speciale in acest sens, datorita carora dantura lor sa devina mai alba si mai stralucitoare. Procedurile nu sunt deloc dificile, nu presupun durere si nu dureaza mai mult de cateva zeci de minute.

Tratarea cariilor

Cariile se numara printre cei mai mari dusmani ai dintilor. Netratate la timp, ele pot degenera si se poate ajunge inclusiv la pierderea radacinilor. De preferat este ca oamenii sa apeleze cat mai repede la medicii de la https://plazadent.ro atunci cand observa puncte negre pe dinti, astfel incat sa le elimine cu usurinta si sa nu aiba nevoie ulterior de tratamente mai complicate.

Clinica stomatologica din sector 6 | PlazaDent.ro

clinica stomatologica din sector 6

Detartraj, un serviciu esential la o clinica stomatologica diin sector 6

Pe lista motivelor pentru care este recomandat ca pacientii sa apeleze la serviciile stomatologilor se numara si detartrajul dentar. In timpul acestui procedeu, resturile alimentare care se infiltreaza in spatiile interdentare sunt indepartate cu usurinta. Mai mult, placa bacteriana este si ea eliminate, iar dintii capata un aspect mai curat si mai placut.

Implantologie

Nu in ultimul rand, important de mentionat este si faptul ca persoanele care, din diferite motive isi pierd unul sau mai multi dinti au acum posibilitatea de a-si pune implanturi pentru a-si completa dantura. Este vorba despre o solutie excelenta, datorita careia pacientii pot mesteca si vorbi din nou fara probleme!