fbpx

TOMMY HILFIGER PREZINTĂ TOMMYNOW UN CONCEPT DE PREZENTARE PE PODIUM ÎN CADRUL NEW YORK FASHION WEEK

Invitații din Front Row
Printre invitații din front row s-au numărat soția lui Tommy, Dee Hilfiger, fiicele sale Elizabeth și Ally Hilfiger, pop star-ul internațional și compozitoarea Taylor Swift, campioana de tenis Serena Williams, style icon-ul Olivia Palermo și soțul său Johannes Huebl, modelul Olivia Culpo, DJ-ul și antreprenoarea Hannah Bronfman și șoferul de Formula 1, Lewis Hamilton.
Prietenii și familia lui Hadid au venit cu toții pentru a o susține, inclusiv mama sa, Yolanda Hadid, frații Anwar și Alana Hadid, iubitul său, cântărețul Zayn Malik.

Docul Tommy
Inspirat de bâlciurile din porturi de la Coney Island până la Santa Monica, “Tommy Pier” a cuprins tiribombe, jocuri de carnaval, și un mix eclectic de vendori, inspirat de lumea TommyXGigi. Pe doc au mai fost amplasate două boutiquri TommyXGigi, un magazin vintage Tommy Hilfiger curatoriat de Frankie Collective, Hilfiger Records by Jones Music Vintage Vinyl, artă pe unghii by Valley, tatuaje temporare cu modele de inspirație nautică by Tattly, și un pop-up studio by Bert Krak de la Smith Street Tattoo Parlour. Invitații s-au putut bucura de gustări clasice de carnaval și s-au distrat la iconicele tiribombe, printre care s-a numărat faimoasa Roată Ferris, care măsoară 13m.

#TOMMYNOW
#TheGirl
#TommyXGigi

Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger

Data: Vineri, 9 septembrie, 7:00 p.m. EST
Locație: Docul 16, South Street Seaport, New York

Photo & Video: http://runwaynewsroom.tommycom
Editorial Credit: Hilfiger Collection