Tipografia Global Print - servicii sustenabile si diversificate prin investitii masive in tehnologie de ultima generatie!

17 octombrie 2023
Autor:
Content SEO

Tipografia Global Print, o companie recunoscuta in industria tipografica romaneasca, se mandreste sa anunte ca a obtinut cea mai exigenta certificare din domeniu, FOGRA. Acest succes consolideaza pozitia sa ca una dintre cele mai respectate si de incredere tipografii din tara, recunoscuta pentru serviciile sale de calitate si inovatie continua.

Pentru a se mentina in topul celor mai appreciate tipografii si pentru a asigura satisfactia deplina a clientilor, Tipografia Global Print a investit masiv in tehnologie de ultima generatie, echipamente si instruirea personalului. In cursul anilor 2019 si 2020, compania a pus in aplicare un proiect de investitii de aproximativ 2 milioane de euro.

Investitii considerabile in instruire personal

Tipografia Global Print a investit in ultimii ani aproximativ 30.000 de euro in modernizarea echipamentelor si a proceselor de productie, pentru a oferi clientilor sai solutii de ambalare si expunere de inalta calitate. Investitii considerabile in instruire personal au fost facute pentru a asigura o proiectare eficienta si creativa a ambalajelor si a POSM Display-urilor, folosind software-ul ESKO Artioscad. Astfel, Tipografia Global Print poate raspunde cerintelor pietei si poate livra produse personalizate, adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client.

Dezvoltarea capabilitatilor de tiparire digitala

Tipografia Global Print a investit in dezvoltarea capabilitatilor de tiparire digitala, pentru a raspunde cerintelor pietei si a oferi clientilor sai solutii personalizate. De asemenea, a instalat prima masina de tipar digital highend de la Heidelberg din Romania. Acest lucru le permite sa printeze materialele de comunicare specifice in conditii de maxima calitate, optimizand astfel costurile de productie. Prin aceste investitii, Global Print isi consolideaza pozitia de lider pe piata tiparului digital si isi extinde portofoliul de servicii.

Printuri cu o gama nelimitata de culori metalice

Tipografia Global Print este lider in domeniul printurilor de inalta calitate, oferind solutii personalizate pentru orice tip de proiect. Mai mult, compania poate acum realiza printuri cu o gama nelimitata de culori metalice, datorita tehnologiei OVERPRINT unlimited metallic colors. Acest proces implica aplicarea de folii metalice in zonele dorite si printarea peste aceasta folie, rezultand un efect metalic impresionant. Astfel, Tipografia Global Print poate crea materiale publicitare, ambalaje, carti sau reviste cu un design unic si atractiv, care ies in evidenta prin culorile lor vibrante si stralucitoare.

Certificarea FSC

Certificarea FSC (Forest Stewardship Council) este un sistem international de recunoastere a managementului responsabil al padurilor, care garanteaza ca produsele din lemn sau hartie provin din surse controlate si verificate. Prin obtinerea acestei certificari in 2023, Global Print demonstreaza ca respecta standardele globale de protectie a mediului si a drepturilor sociale ale comunitatilor implicate in industria forestiera. Astfel, Global Print contribuie la conservarea biodiversitatii, la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si la promovarea unei economii circulare.

Echipamente cu certificari ECOLOGO

Tipografia Global Print este una dintre cele mai moderne si responsabile firme de printare din Romania. A instalat echipamente de print cu certificari ECOLOGO, care sunt potrivite inclusiv pentru ambalaje in industria alimentara, asigurand ca cernelurile utilizate nu contin substante chimice daunatoare pentru utilizatori si mediul inconjurator. De asemenea, au implementat un sistem de management al calitatii si al mediului care le permite sa reduca impactul asupra resurselor naturale si sa ofere servicii de inalta calitate clientilor.

In plus, in perioada 2022-2023, compania a investit inca 3 milioane de euro in echipamente pentru productie de ambalaje, semnalistica si display-uri. Ca urmare a acestor investitii, capacitatea de print si finisare a crescut cu pana la 4 milioane mp pe an.

In concluzie, www.tipografia-global-print.ro, este un exemplu de sustenabilitate si profesionalism in domeniul printarii. Se straduieste sa ofere servicii de cea mai inalta calitate, investind constant in tehnologie, echipamente si formarea personalului. Valorile de baza ale companiei, printre care sustenabilitatea si inovatia, raman incontestabil prezente in toate aspectele afacerii! Pentru a beneficia de o oferta personalizata, te invitam sa ii contactezi  la sediul din Sos. Progresului nr.51, et. 2, sector 5, Bucuresti, prin email [email protected] sau prin formularul de contact de pe site!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram