Ținute prin care scoateți în evidență cizmele de piele întoarsă

8 martie 2024
Autor:
Ori-cine

Când vine vorba de asortarea ținutelor în sezonul rece, la ce vă gândiți prima oară? La încălțăminte, nu-i așa? Ei bine, dacă vă numărați printre doamnele pasionate de fashion ca își doresc un outfit cât mai elegant, dar care să le și protejeze de frig, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre cizme lungi. Veți afla ce material a ieșit în evidență cel mai mult în acest sezon și cum să le asortați, astfel încât să aveți o ținută demnă de toate laudele. Să începem!

 

Printre cele mai populare materiale de pantofi pentru sezonul rece se numără pielea și pielea întoarsă. În articolul de azi, ne vom concentra pe cizmele piele întoarsă, în special pentru aspectul lor diafan și efectul sexy și elegant pe care îl oferă oricărui purtător. Haideți să aflați cum puteți asorta astfel de ghete, cât să vă scoateți în evidență toate trăsăturile.

 

  • Stiluri din care puteți alege

Mai întâi de toate, este foarte important să alegeți o gheată confortabilă și care vă va face să vă simțiți mai feminină ca niciodată. Ei bine, iată că aveți două opțiuni: cizme piele întoarsă cu toc sau platformă, ori cizme obișnuite, fără toc. În funcție de stilul de îmbrăcăminte pe care îl abordați cel mai des și modul în care doriți să arătați, alegeți stilul ghetelor în consecință. O pereche cu toc sau platformă vă va scoate gambele suple în evidență, protejându-vă de frig în același timp. Pe când o pereche obișnuită, fără toc, vă va oferi libertate în mișcare și confort la un nivel înalt. Decizia finală stă la latitudinea dumneavoastră, însă fiecare stil în parte are avantaje de oferit.

 

  • Asortarea

Acum că v-ați hotărât asupra modelului de cizme piele întoarsă preferate, tot ce vă rămâne de făcut este să le și asortați cu o ținută adecvată. Și aici ne ghidăm tot după stilul personal. Astfel, dacă vă doriți să adăugați un plus de senzualitate unui stil de îmbrăcăminte casual, aflați că puteți asorta aceste cizme la o pereche de blugi mulați. Așa, picioarele dumneavoastră vor primi atenția dorită iar aspectul de „fotomodel” obținut din purtarea acestora va întoarce toate privirile. Pe de altă parte, dacă vă regăsiți mai mult într-un stil de îmbrăcăminte classy, elegant sau business, atunci iată că puteți purta ghetele în cauză și cu o fustă sau o rochie. Dacă alegeți lungimea până la genunchi, cizmele până la jumătatea gambei vor fi opțiunea perfectă. Iar dacă optați pentru fustele scurte, atunci cizmele peste genunchi se vor potrivi mai bine. Și nu în ultimul rând, după ce vă formați ținuta în funcție de stilul favorit, aflați că vă mai rămâne de asortat doar jacheta de iarnă. Într-o astfel de ecuație, cel mai frumos se va potrivi un palton sau un trenci. Fiind jachete lungi și cambrate, acestea vă vor scoate în evidență înălțimea și aspectul diafan. Cu un astfel de outfit nu veți face decât să impresionați la fiecare pas, totul în timp ce sunteți ferită de frig pe cât posibil.

 

Acum că ați aflat cum puteți asorta perechea de cizme piele întoarsă, mai trebuie doar să vă lăsați imaginația să zboare și să creați cele mai interesante ținute.

 

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a inspirat și că acum sunteți pregătită să vă uimiți toți apropiații. Pentru și mai multe sfaturi de asortare, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy styling!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram