Timisoara campioana la responsabilitate sociala fata de persoanele cu dizabilitati intelectuale

23 decembrie 2013

23 decembrie, Timisoara

Fundatia „Pentru Voi” si Smithfield Romania au marcat 4 ani de colaborare in beneficiul persoanelor cu dizabilitati intelectuale prin organizarea unui pranz la cantina Fundatiei, vineri, 20 decembrie.

Actiunea face parte din programul „Hrana pentru suflete” initiat de Smithfiled Romania in primavara 2009, un program de responsabilitate sociala prin intermediul caruia, in parteneriat cu organizatiile partenere, produsele de carne Comtim, oferite de catre Smithfield ajung la persoanele aflate in situatii de risc social, fie sub forma unei mese calde - in cazul cantinelor sociale, centrelor de zi, spitalelor sau caselor de copii, fie sub forma de pachete - in cazul ONG-urilor care nu beneficiaza de cantina proprie.

"PENTRU VOI ofera zilnic mic dejun si pranz pentru 130 persoane cu dizabilitati intelectuale care frecventeaza cele 3 centre de zi, iar sprijinul oferit de Smithfield Romania a fost, din nou, foarte binevenit. In numele beneficiarilor nostri, va multumim!” a declarat Laila Onu, director executiv, Fundatia „Pentru Voi”.

Pranzul din ziua de Ignat a fost pregatit pe baza produselor proaspete din carne de porc, marca Comtim, oferite de catre Smithfield Romania. Voluntarii Smithfield si beneficiarii fundatiei, au avut ocazia de a petrece o zi impreuna, au pregatit pranzul alaturi de echipa cantinei – un bucatar si doua ajutoare de bucatar, tineri cu dizabilitati intelectuale – si s-au implicat in toate etapele, de la pregatirea si gatirea produselor pana la aranjarea mesei si servire.

„Smithfield Romania, prin intermediul organizatiilor partenere, a oferit in ultimii 4 ani peste 40 000 de kg de carne, echivalentul a 200 000 mese servite celor care au nevoie de sprijinul nostru, in Timisoara si in zona Banat. Este o datorie de onoare sa spijinim organizatiile care prin munca sustinuta contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor aflate in situatii de risc social sau cu nevoi speciale.”, a declarat Bogdan Mihail, presedinte Smithfield Romania.

In cadrul programului “Hrana pentru suflete” sunt implicate toate cele trei companii ale grupului Smithfield Romania: Smithfield Ferme, Smithfield Prod si Agroalim Distribution.

Si pentru ca este luna cadourilor, compania ofera si 27 pachete cu produse din carne pentru beneficiarii locuintelor protejate „Pentru Voi”: DINA, DORA, Laura, Respiro, Cristian si Ovidiu.

Persoanele de contact sunt:

Fundatia „Pentru Voi”, Alina Liliana Pall, Coordonator Programe, 0722 573 812
Smithfield Romania, Cristina Bodea, Director Relatii Publice si Comunicare, 0728 106 574

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram