Tim Resnik și Jim Sterne vin pentru prima data în România la SEM Days 2014

16 iulie 2014

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și o pasiune puternică pentru tehnologia web de ultimă generație și pentru web marketing, Tim este în prezent coordonatorul diviziei de strategie de produs din cadrul Moz, lider mondial în industria de SEO. În 2011 a lansat agenția interactivă AudienceWise, axată pe consultanță în strategie de marketing online, social media și SEO, preluată în 2012 de gigantul SEO Moz. Cel mai recent proiect al lui Tim este CampaignPop, o platformă de Analytics a temelor politice, propagate pe rețelele sociale.
Autorul lucrării Social Media Metrics: How to Measure & Optimize Your Marketing Investment, Jim este un speaker recunoscut la nivel internațional, pe teme legate de marketing electronic și interacțiune cu clienții. Consultant al unor companii și antreprenori din top 500 Fortune, Jim își folosește experiența de peste 25 de ani în marketing și vânzări pentru a măsura eficiența internetului în crearea și întărirea relației cu clienții. Premier, revista de marketing interactiv din UK, l-a declarat pe Jim Sterne unul dintre cele mai influente 50 de persoane în marketingul digital.
Alături de cei doi specialiști, alte nume recunoscute la nivel internațional din marketingul digital și-au anunțat prezența la evenimentul organizat de SEO monitor și 2Parale, SEM Days 2014: Ann Stanley, Co-fondator și Managing Director la Anicca Digital, și Phil Nottingham, Consultant și Strateg Video la Distilled, iar lista nu se va opri aici.
Cele mai noi informații despre SEO, PPC, Social Media, conținut video și reputație online vor fi concentrate în 2 paneluri de discuții, 9 keynote-uri și 12 workshop-uri adresate marketerilor, managerilor și antreprenorilor interesați de creșterea vizibilității în online, cu rezultate măsurabille. Cele două zile de conferințe și workshop-uri vor acoperi subiecte fierbinți din SEO, AdWords, Social Media și reputation management, utile oricărui brand care își dorește să domine motoarele de căutare.
Agenda preliminară a celei de-a treia ediții SEM Days este disponibilă pe site-ul evenimentului.

În perioada iulie-august, biletele de acces la eveniment sunt disponibile cu o reducere de peste 17%. Pentru înscrieri și informații suplimentare accesați pagina dedicată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram