Tigla GERARD Heritage pret special pana la 15 martie

”Cand privesti un proiect rezidential vei observa ca acoperisul contribuie considerabil la formarea primei impresii. Expertii spun ca o treime din impactul vizual este asigurata de acoperis. De aceea e bine ca decizia pentru achizitionarea unui sistem de acoperis sa fie luata cu grija. Dincolo de evidenta sa functie de protectie, un acoperis “vorbeste” de la distanta atat despre dimensiunile casei cat si despre valoarea sa, despre stilul de viata pe care-l adaposteste, despre spatiile valorificate, poate chiar despre valori in general. Pentru ca acoperisul dezvaluie de departe a treia dimensiune a unei arhitecturi, poate domina fatada pe care o completeaza si contribuie la integrarea constructiei in mediul sau.” declara Dan Mircescu, director general Final Distribution.

GERARD Heritage este primul tip de tigla metalica cu acoperire de piatra creat de producatorul neozeelandez, in urma cu jumatate de secol. Are o forma discreta ce confera distinctie si versatilitate oricarui tip de acoperis. Tehnologia moderna combinata cu valorile mostenite de la o generatie la alta au dus la crearea unui acoperis cu aspect traditional, deosebit de durabil.

Tigla Gerard a reusit sa treaca toate testele unei ierni grele, datorita sistemului de fixare, protectiei otelului cu aliajul Zincalume® si acoperirii de piatra naturala. Expuse la zapada, ger sau gheata tiglele Gerard nu sufera degradari nici la nivelul stratului de piatra si nici a substratului de Zincalume®. Acoperirea de piatra naturala retine zapada pe acoperis pana cand aceasta se topeste in mod natural, prevenind pericolul alunecarilor de zapada. In plus, greutatea redusa a tiglei Gerard (7 kg/m²) se dovedeste a fi un avantaj si in asemenea conditii, cand structura de rezistenta a cladirii in general, dar a acoperisului in special, este supusa unei presiuni mari.
Tiglele metalice cu acoperire de piatra naturala Gerard au fost incercate in toate conditiile extreme ale vremii din lume, inclusiv in situatii de grindina si zapada abundenta.
Promotia tiglei GERARD Heritage este disponibila in reteaua nationala, la peste 100 de parteneri, firme specializate de distributie si montaj a produselor pentru acoperis, dar si in retele de bricolaj.
Final Distribution a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 19,9 milioane de lei, in crestere cu 7% comparativ cu anul 2011. Final Distribution este liderul pietei de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala din Romania prin brandul Gerard.