fbpx

Țigla GERARD Diamant – mai multa acoperire mai puțin efort

Țigla GERARD Diamant a fost lansată pe piața românească în luna Aprilie 2013 și vizează acei clienti, care caută o țiglă metalică cu acoperire de piatră, la un preț mai accesibil. Produsul a fost lansat la nivelul de preț al produselor de bază din gama GERARD, aducând ca avantaj o suprafață mai mare de acoperire cu 10%.

„Pe perioada promoției, țigla GERARD DIAMANT cumulează avantajele produsului date de suprafața mai mare cu 10%, cu un discount suplimentar de 20%, ceea ce înseamnă pentru client un preț mai bun cu 30% față de prețurile de listă ale celorlalte produse de baza GERARD. Suprafața mai mare a modulului, implică un timp mai scurt de execuție și inclusiv economii la necesarul de șipci pe care se fixează țigla”, declară Dan Mircescu, General Manager Final Distribution.

Recomandările țiglei GERARD Diamant:
• Datorită greutății reduse, este ideală pentru renovări de acoperișuri
• Asigură un sistem unic de fixare al țiglei
• Este disponibilă într-o gamă largă de culori
• Are o garanție extinsă de 50 de ani
• Rezistența la coroziune este de 9 ori mai mare față de oțelul galvanizat
• Include o gamă completă de accesorii și nu necesită parazăpezi
• Reduce semnificativ poluarea fonică datorată ploii

Țiglele GERARD au o istorie de mai mult de 50 de ani și se găsesc în peste 120 de țări unde protejează și înfrumusețează aproape 1 milion de case.

În România țigla GERARD este comercilizată prin intermediul unei rețele naționale de peste 100 de parteneri, firme specializate de distribuție și montaj a produselor pentru acoperiș, dar și în rețele de tip DYI (Do It Yourself).

Final Distribution a încheiat anul 2012 cu o cifră de afaceri de peste 4,5 milioane de euro. Final Distribution este importatorul țiglei Gerard începând cu anul 2006 și liderul pieței de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală din România. Compania își propune să atingă în 2013 o cifră de afaceri cu 16% mai mult decât anul anterior.