Tianli fiole de la SamDistribution la cel mai mic pret!

TianLi este un supliment alimentar sub forma de solutie orala cu capac auriu ce contine 6 flacoane, a cate 10 ml fiecare pentru momente de neuitat.
Produsul Tian Li a fost folosit inițial de Institutia Imperiala din China de catre armata și avea scopul de a intari corpul si spiritul și de a revigora imediat impulsul sexual.
Efectul a fost dovedit acum mii de ani, de către instituțiile de cercetare autorizate din China. Soluția produsă de această rețetă este deosebit de eficientă și ideală pentru imbunătățirea sănătății generale și urmărește obținerea controlului asupra energiei sexuale, o tehnică a păstrată în secret peste 5000 de ani.

Utilizare: beți o fiola de 10 ml cu 30-45 de minute înainte de a face dragoste. Tianli ajuta impotriva ejacularii, partidele pot ajunge la câteva ore.

Tianli se gaseste in magazinul Tianli-NaturalPotent.ro la pretul de 98 lei pentru cutia cu 6 fiole!
Soluția Tianli este făcută din ierburi proaspete, printr-un proces științific de pregătire și extracție. Sunt zeci de mii de barbati care au testat soluția si au cofirmat efectul ei minunat de stimularea rapida a impusului sexual si de combatere a oboselii. Tianli este suplimentul pentru potenta considerat de toți cei care l-au utilizat ca fiind ce mai bun produs în acest sens.

Indicații: potența sporită, performanțele sexuale crescute, ejacularea prematură, de asemenea se utilizeaza pentru ameliorarea oboselii, slăbiciunii, insomniei, ori tiuitului in ureche.

Se recomanda consumul unei fiole de Tianli pe zi pentru menținerea sanatatii, în acest sens vă recomandăm o cura de 16 zile cu efecte nebanuite asupra potenti. Cu Tianli apetitul sexual este întotdeauna la cote inalte, iar administrarea pe perioade lungi de timp imbunatateste permanent virilitatea. Vă rugăm să rețineți ca Tianli se administreaza cu precautie la persoanele cu hipertensiune arterială și boala cardiacă. Nu trebui utilizat cu alcool, este interzis adolescenților.

Administrarea îndelungată a fiolelor de Tianli este sigură și nu are efecte secundare, insa va recomandam sa nu abuzati de vitalitatea obținută.
Deoarece după administrarea unei fiole de Tianli, partidele dumneavoastra se pot prelungi mai multe ore, va recomandam sa consumați proteine si suficient lichid pentru hidratare.
Conținut: -21,28% Epimedium rubrum -21,28% Lycium barbarum -21,28% Polygonum multiflorum -10,64% Hypoxis minor -10,64% Damnacanthus spp -10,64% -10 Saline Cistanche – 4,24% Eleutherococcus senticosus

Tianli se gaseste in magazinul Tianli-NaturalPotent.ro la pretul de 98 lei pentru cutia cu 6 fiole!