fbpx

Ti-ai amenajat casa de sarbatoare?

Cine nu se bucura din plin de sarbatori, de spiritul Craciunului si de timpul petrecut cu familia nu stie ce momente pretioase poate pierde, incepand de la decorarea casei, pana la masa traditionala, cu toti cei dragi. Pe site-ul Quality Design N&A gasesti o multime de accesorii pe care le poti folosi in decorarea ferestelor, storuri romane si perdele automatizate. Te putem ajuta cu amenajarea si reamenajarea ferestrelor, pentru automatizarea acestora si chiar alegerea cromaticilor si materialelor. Iti oferim montaj, masuratori si asistenta in alegerea celei mai bune solutii pentru casa ta.

Deoarece perdele si draperiile sunt elemente fundamentale de design interior, ce pot schimba aspectul, vibe-ul si energia din casa, nu trebuie sa neglijati acest aspect atunci cand va doriti sa va ocupati personal de reamenajarea locuintei. Daca totusi aveti nevoie de cateva idei, dar si de o gama larga de sisteme motorizate, accesorii pentru perdele si draperii si sisteme de prindere perdele, Quality Design N&A este partenerul tau de incredere. Contacteaza-ne si noi iti vom propune cele mai bune solutii pentru casa ta.

Poti de asemenea sa lasi amenajarea ferestrelor in grija noastra, tu doar sa petreci timp pretios cu cei dragi, sa pregatesti bucate de Craciun si sa organizezi o petrecere pe cinste.