Therezia Prodcom integreaza activitatile de productie si distributie cu sisteme ERP si BI de la Senior Software

13 iunie 2013

Therezia Prodcom produce si distribuie produse lactate folosind metode de lucru occidentale si o tehnologie moderna de prelucrare a laptelui. Printre marcile proprii ale companiei se numara cascavalurile afumate Panet, Therezia, Impletit Therezia, Rulada Therezia, Dalmy si Thery Roll.

Pana recent, in cadrul Therezia Prodcom a fost utilizata o aplicatie de contabilitate, insa managementul a considerat necesara inlocuirea acesteia cu o solutie care sa permita gestionarea integrata a tuturor activitatilor companiei. Astfel, prin implementarea sistemelor ERP si Business Intelligence de la Senior Sofware, procesele de aprovizionare si productie sunt mai bine sincronizate cu cel de distributie, iar majoritatea fluxurilor de lucru sunt acum automatizate.

In ERP informatiile sunt introduse o singura data, dar disponibile in timp real angajatilor care trebuie sa opereze cu acestea, ajutand la accelerarea proceselor interne si asigurarea unui grad ridicat de transparenta asupra datelor companiei. Mai mult, datorita automatizarii operatiunilor de generare a documentelor, a fost diminuat semnificativ riscul de aparitie a erorilor de natura umana.

Deoarece Therezia Prodcom se adreseaza mai multor categorii de clienti – lanturi de hypermarketuri, Horeca, retele locale, redistribuitori – atat in tara cat si in strainatate, a fost necesara si definirea unor politici comerciale detaliate. Odata cu implementarea sistemului ERP, s-a facut trecerea de la operarea manuala si neproductiva a preturilor pe fiecare factura, la calculul automat al acestora, in functie de criteriile stabilite la nivel de management: tipul de client, categoria de produse, cantitatea vanduta, volumul vanzarilor samd.

Pe langa beneficiile de operare a documentelor obtinute cu ajutorul sistemului ERP, a fost imbunatatita si activitatea de livrare. In SeniorERP au fost definite rute de livrare, pe baza carora este generat in mod automat un centralizator cu toate comenzile aferente clientilor de pe o anumita ruta. Astfel, incarcarea masinilor se face in mod optim, iar livrarea marfurilor se realizeaza mai rapid.

Sistemul ERP este integrat cu solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Cu ajutorul rapoartelor si analizelor interactive din SeniorVisualBI productia si vanzarea sunt urmarite in paralel, aspect care permite o mai usoara corelare a celor doua procese. Tot cu sistemul BI managementul Therezia Prodcom analizeaza si vanzarile pe tipuri de clienti, profitabilitatea, clientii noi, discounturile acordate precum si multi alti indicatori, meniti sa ofere suportul decizional necesar pentru cresterea competitivitatii companiei, atat pe piata locala, cat si pe cea europeana.

Despre Therezia:
Therezia este un nume sonor in domeniul produselor lactate din Romania si un element important pe piata branzeturilor, cu peste 30 de tipuri de produse, o parte dintre acestea fiind atestate ca „produse traditionale”. In anul 2005, compania a fost inscrisa in lista unitatilor romanesti de procesare a laptelui aprobate pentru export de produse lactate in Statele membre ale Uniunii Europene.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este cea mai noua platforma tehnologica pentru Distributie, Productie, Servicii si Retail:
• Primul ERP din Romania disponibil SaaS
• Primul ERP din Romania disponibil in Azure - solutia cloud de la Microsoft
• Primul ERP din Romania care a incorporat cea mai noua generatie de interfata, pentru a asigura simplitate in utilizare
• Primul ERP din Romania scris complet in tehnologia .NET 4.0 - care include WCF pentru comunicatie securizatain timp real prin internet si WF pentru modelarea fluxurilor de business conform nevoilor clientilor
• Primul ERP din Romania care a incorporat platforma de analiza a datelor Tableau Software - lider mondial in vizualizarea datelor

Despre Senior Software:
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata: SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorCRM.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Akzo Nobel Coatings Romania, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Dacia Plant, Gamacris Distributie, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Dufa Tec, Duraziv, Heinrig Distribution, Bitholder, Planoil etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram