The Concept ofera noi locuinte in Tineretului incepand cu sfarsitul anului 2015

3 iunie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Agentia imobiliara The Concept este una din cele mai cunoscute din Romania colaborand cu multe ansambluri rezidentiale din Bucuresti. Central Apartments este unul din aceste ansambluri rezidentiale ce ofera celor din Bucuresti apartamente cu 2 si 3 camere incepand cu luna decembrie a anului in curs.

Tineretului - multe avantaje pentru locuitorii din aceasta zona

Aceasta zona din capitala ofera multe avantaje pentru cei care locuiesc in aceasta zona dat fiind faptul ca este centrul Bucurestiului, zona din care se poate ajunge usor in multe parti importante din capitala precum Piata Unirii, Piata Romana si nu numai. Ca puncte de interes principale putem trece in revista Parcul Tineretului si Carol ideal pentru plimbari in aer liber.

Centrul Istoric este si el una din atractiile principale ale Bucurestiului, unde se poate ajunge destul de usor de la Tineretului. Nu putem trece cu vederea Piata Unirii si Unirea Shopping Center , acesta fiind unul din cele mai frecventate magazine din Bucuresti.

Si nu in ultimul rand statia de metrou Tineretului este un alt avantaj zonal al cartierului Tineretului, stiut fiind faptul ca metroul este un mijloc de transport in comun preferat de multi bucuresteni.
Acest ansamblu rezidential ofera si alte beneficii precum posibilitatea de a personaliza apartamentul cu 2 sau 3 camere din Tineretului prin alegerea finisajelor preferate.

Totodata baile se pot utila in functie de dorintele clientului si alte camere ale imobilului. Acest ansamblu rezidential ofera si posibilitatea de a cumpara un loc de parcare subteran in situatia in care detineti un autoturism.

Despre agentia imobiliara The Concept

Aceasta agentie imobiliara ofera apartamente in multe zone ale Bucurestiului colaborand cu multe ansambluri rezidentiale din capitala. Aceasta agentie doreste ca prin apartamentele date spre vanzare sa le ofere celor din Bucuresti un loc unde sa locuiasca fie singuri fie impreuna cu partenerii de viata in mod placut si confortabil.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram