The Alpha Group îți ofera cadrul optim pentru experimentarea acceleratorilor afacerii tale

17 august 2015

Alpha Group Internațional se extinde în România prin formarea unor noi grupuri în București și Pitești.

Scopul The Alpha Group este să pună la dispoziţia membrilor în exclusivitate, mijloacele prin care să-și dubleze valoarea afacerii în maxim 2 sau 3 ani și să-și domine sectorul de activitate.

Camelia Ștefan, cu o experiență de peste 15 ani în management, Coach Nlp Certificat cu experiență în dezvoltarea la nivel personal și organizațional, a fost desemnată de curând Director Regional București, de către The Alpha Group Internațional.
Ea pune la dispoziție toate cunoștințele sale în cadrul grupurilor Alpha pe care le coordonează ca Director Regional stabilit în București și aduce mult entuziasm în acest proiect.
La întâlnirile consultative de board, care au loc lunar, membrii Alpha Group participă la workshop-uri unde se concentrează pe elementele-cheie ale dezvoltării unui business, acoperind o gamă largă de subiecte, și unde învață cele mai bune practici de la alți lideri în business prin sesiuni intensive de strategie.
Membrii Alpha beneficiază de asistență personalizată pentru dezvoltarea proiectelor și pentru depășirea provocărilor, prin sesiuni puternice de mastermind. Prin intermediul acestora, liderii de business, membrii Alpha, își pun laolaltă înțelepciunea colectivă și experiența pentru a genera strategii și soluții, astfel încât să își propulsese afacerea mai departe.
Adeziunea la Alpha Group este exclusivistă; fiecare grup este limitat la 20 de membri și există o politică strictă împotriva competiției; nu există doi membri care să opereze în același sector de business.
“Această abordare “cu spectru larg” în ceea ce privește adeziunea, garantează de asemenea că membrii aduc cu ei cea mai mare varietate de cunoștințe, abilități și experiențe pentru a se ajuta unii pe alții în dobândirea unor rezultate maxime.” adaugă Camelia.
Adeziunea oferă antreprenorilor și managerilor executivi implicați în luarea deciziilor acces la propriul “board extern de consultanța”, dedicat în asistarea acestora în vederea îndeplinirii obiectivelor comerciale, plus resurse online și o rețea globală de contacte.
Camelia formează din această toamnă grupuri Alpha în București și Pitești, pentru proprietarii de afaceri locali care se implică în creșterea cifrei de afaceri și a profitului. Organizația invită antreprenori si manageri executivi din toate industriile să experimenteze întânirile Alpha Groups din septembrie printr-un workshop si sesiuni de Mastermind.
Sunt programate doar două întâniri de acest tip, iar locurile sunt limitate, de aceea rezervarea din timp este esențială pentru a vă asigura oportunitatea de a experimenta potențialul și puterea imensă conferită de adeziunea la Alpha Group:
1. “Cum să îți dezvolți un model de business mai puternic” Pitești: Ramada Hotel, 8.30 – 14.00, joi, 03 septembrie. (eveniment organizat cu sprijinul Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș)
2. “Cum să îți dezvolți un model de business mai puternic” București: Rin Central Hotel, 8.30 – 14.00, joi, 10 septembrie.
Pentru rezervarea unui loc sau pentru alte informații, intrați în contact cu Camelia Ștefan printr-un email la adresa [email protected]
Notă suplimentară:
Alpha Group este o divizie a grupului internațional Noble Manhattan și grupurile Alpha se dezvoltă simultan cu succes în peste 27 de țări.
Este o organizație pentru dezvoltarea afacerilor, care operează prin crearea unor mici grupuri de business owneri și seniori implicați în luarea deciziilor, care participă la întâlniri lunare. Acestea constă în workshop-uri ghidate și sesiuni colective de tip “brainstorm”, pentru a crea strategii personalizate de dezvoltare a business-urilor și pentru a trece cu bine de provocările cu care orice membru se poate confrunta.
Nu este operat ca un grup de networking, dar pune la dispoziție un forum online pentru membrii care își doresc să intre în contact și cu alți membrii decât cei ai grupului din care fac parte, la nivel național și internațional.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram