Teste medicale gratuite în Târgu Jiu

20 mai 2016

Până pe 22 mai, Farmaciile DONA efectuează teste medicale gratuite pentru locuitorii din Târgu Jiu. Inițiativa marchează deschiderea farmaciei DONA pe strada 9 Mai, bloc. 7, decorată conform noului concept vizual, creat și implementat pentru a îmbunătăți experiența pacienților care trec pragul acestei unități.

Până la finalul acestei săptămâni, se vor măsura tensiunea arterială și glicemia în cadrul unui cort amplasat în apropierea unității farmaceutice. Programul de testare pentru tensiunea arterială se derulează în intervalul orar 09:00 – 17:00, iar pentru glicemie 09:00 – 12:00.

„Încercăm, în mod constant, să le reamintim pacienților cât de importante sunt prevenția și consultul regulat. Am decis să realizăm testări de glicemie și tensiune arterială întrucât incidența diabetului și a bolilor cardiovasculare este în creștere în România și reprezintă un fenomen îngrijorător pentru noi toți. Pacienții pot conta pe sprijinul personalului nostru din farmacii, pregătit mereu să le acorde o recomandare avizată și un sfat personalizat. Totodată, îi invităm pe locuitorii din Târgu Jiu să descopere noua farmacie, situată pe strada 9 Mai”, a declarat farmacist Dana Năstase, Director Regional DONA.

Sute de premii în cadrul Tombolei Sănătății
Locuitorii care vor trece pragul noii unități DONA vor avea parte de o supriză. Până pe 22 mai, se derulează Tombola Sănătății în cadrul căreia pot fi câștigate peste 600 de premii: un televizor, o bicicletă pentru adulți, un cântar electronic, 15 genți termoizolante, 20 de aparate de masaj, umbrele, căni personalizate, cupoane de reducere și multe alte produse. La tombolă pot participa persoanele care fac cumpărături de minimum 20 de lei, din această farmacie nou deschisă, în perioada derulării tombolei.

Coplată zero la 1000 de produse
Farmacia este inclusă în campania naţională "Coplată zero la 1000 de produse" ce facilitează accesul pacienţilor cu reţete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceştia să achite vreo diferenţă de plată.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram