Testari gratuite ale tensiunii arteriale în Braila

2 iunie 2016

Rețeaua DONA a inaugurat o nouă farmacie în Brăila, pe Calea Galați, numărul 331, bloc 5. Unitatea a fost amenajată folosind noul concept vizual DONA, cu scopul de a optimiza experiența pacienților: de la creșterea nivelului de intimitate în comunicarea cu farmaciștii, regândirea spațiilor de expunere până la materialele folosite la construcția fiecărui element din farmacie. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 08:00 – 22:00, iar sâmbăta și duminica între 08:00 – 16:00.

Cu ocazia deschiderii, Farmaciile DONA efectuează determinări gratuite de tensiune arterială pentru locuitorii din Brăila. Programul de testare se desfășoară în perioada 27 mai – 3 iunie, intervalul orar 08:00 – 18:00, în cadrul unității farmaceutice.

„În ultimii ani, studiile arată o creștere a ratei de diagnosticare cu hipertensiune arterială, chiar și în cazul tinerilor. Prin inițiativa noastră, vrem să aducem în atenția brăilenilor importanța monitorizării periodice a tensiunii arteriale și adoptării timpurii a unui stil de viață sănătos. De asemenea, suntem încântați că am reușit să inaugurăm o nouă unitate DONA în Brăila, decorată după noul design, oferindu-le brăilenilor servicii farmaceutice la cele mai înalte standarde”, a declarat Valentin Bivolaru, Director Regional DONA.

Sute de premii în cadrul Tombolei Sănătății
În aceeași perioadă cu testele medicale (27 mai – 3 iunie), se derulează Tombola Sănătății în cadrul căreia pot fi câștigate circa 400 de premii: un televizor, o bicicletă pentru adulți, 15 genți termoizolante, un cântar electronic, 20 de aparate de masaj, umbrele, căni personalizate, cupoane de reducere și multe alte produse. La tombolă pot participa persoanele care fac cumpărături de minimum 25 de lei, în cadrul farmaciei nou deschisă, în intervalul derulării tombolei.

Coplată zero la 1000 de produse
Farmacia este inclusă în campania naţională "Coplată zero la 1000 de produse" ce facilitează accesul pacienţilor cu reţete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceştia să achite vreo diferenţă de plată.

Rețeaua DONA are acoperire națională, fiind prezentă în toate cele 41 de județe din țară.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram