Terapie prin simturi la cel mai mare centru SPA din Bucuresti – Orhideea SPA

centru spa bucuresti

Sanatatea este o stare de fuziune intre o minte calma si un corp relaxat, parti ce nu trebuie alterate de energii negative sau boli fizice. Trupul functioneaza datorita unui mecanism complex, in care toate procesele sunt constante. Orice interventie a unui factor negativ, fie ea si subtila, destabilizeaza balanta perfecta in care se afla toate piesele aceste masinarii slefuite acum milioane de ani. Pentru a pastra intact echilibrul atat de delicat al corpului, a fost dezvoltata arta tratamentelor de relaxare, denumite si terapii Spa. Aceste retete au fost perfectionate in Bucuresti de catre specialisti in domeniul wellness, oameni care fac parte din echipa Orhideea Spa, cel mai mare centru spa din Bucuresti.

Misiunea Orhideea Spa

centru spa bucuresti terapii spa

Acest centru Spa din Bucuresti pune accentul pe stilul de viata sanatos care inglobeaza exercitiile fizice, emotionale si mentale, toate adunate intr-un cadru rafinat. Orhideea Spa ar putea fi privit ca o panorama a filosofiei orientale, care dispune de ultima generatie in materie de tehnici pentru amplificarea starii de bine.

Daca vrei sa-ti rasfeti simturile intr-un centru spa in Bucuresti si sa ai parte de o experienta in care sa atingi cele mai inalte note de relaxare, Orihdeea Spa este pentru tine. Poti alege unul sau mai multe pachete ce includ:

  • Masaj de relaxare

Este suficienta o sedinta pe saptamana pentru a observa tranzitia corpului tau de la o stare de incordare, la una de destindere. Terapiile Spa la care esti supusa in acest program iti amelioreaza durerile musculare si articulare, iar toxinele din organism sunt eliminate, lasand loc pentru o savoare extravaganta. Vei emana parfumul suav al unui om renascut.

  • Terapii revigorante pentru sanatate

Prin intermediul tehnicilor de drenare, detoxifiere si eliminare a tensiunilor acumulate scapi de factorii ce redau o stare generala negativa, iar optimismul va fi cuvantul tau cheie. Cu ajutorul manevrelor de masare a zonelor specifice, unde se aduna cei mai multi factori negativi din exterior, vei simti cum pielea ta incepe sa se regenereze. Orhideea Spa ofera tratamente Spa in Bucuresti adaptate la problemele cotidiene cu care ne confruntam in secolul 21.Masaje terapeutice

Datorita unor tehnici consacrate si adaptate nevoilor clientilor fideli ai acestui centru Spa din Bucuresti, Orhideea Spa a reusit sa dezvolte un program prin care organismul este reincarcat cu energie, iar starile lui patalogice sunt ameliorate si mai tarziu vindecate.

  • Ritualuri Spa – 4 in 1

Acest ritual este compus din 4 terapii Spa, printre care se numara rectificarea ridurilor si a liniilor fine cu ajutorul fructelor tropicale ca au efect regenerant. Stresul este estompat de catre lavanda, un ingredient de o savoare grandioasa, ce a contribuit in mod esential la evolutia tratamentelor naturale.

  • Terapii Spa pentru gravide

Perioada in care copilul se dezvolta in pantecele mamei este sublima. Modalitatea prin care comunica cei doi este remarcabila, iar sentimentul pe care ea il are in cele noua luni este incomparabil. Prin masarea usoara, copilul raspunde pozitiv stimulilor exteriori si astfel este creata o relatie intensa intre ei.

  • Terapii Spa de cuplu

Paseste cu incredere in intimitatea camerei destinate tie si persoanei iubite si lasa-te sedusa de experienta unica pe care ti-o ofera Orhideea Spa. Accentul cade in special pe relatia de cuplu, iar in acest centru Spa in Bucuresti nu veti mai comunica prin cuvinte, ci prin simturi.

  • Tratamente faciale

Pentru ca Orhideea Spa stie cat de important este pentru tine sa te simti frumoasa, a dezvoltat o combinatie de succes ce fortifica mecanismul de aparare, stimuleaza producerea naturala de colagen din piele si accelereaza metabolismul celular. Regenerarea stratului superior al pielii este primul pas catre o viata plina de optimism.

De ce sa alegi cel mai mare centru spa din Bucuresti?

Corpul tau este un lacas pentru spirit, asa ca trateaza-l ca pe un templu in care poti reflecta in liniste la amplificarea starii tale generale de bine. Bucura-te de privilegiul de a fi parte din Orhideea Spa, cel mai mare centru Spa din Bucuresti si imbina relaxarea de care ai nevoie cu rasfatul pe care il meriti.

Joyce Meyer a spus “I believe that the greatest gift you can give your family and the world is a healthy you”. Asadar, cea mai frumoasa poveste a ta incepe la Orhideea Spa.