Terapie de sezon cu Septilin si Koflet

18 martie 2014

Preparate dupa retete traditionale ayurvedice si bazate exclusiv pe efectele miraculoase ale plantelor, Septilin si Koflet sunt doua suplimente alimentare eficiente in preventie, dar si in fazele acute.

Administrarea preventiva de Septilin este recomandata in aceasta perioada cu incidenta crescuta a bolilor respiratorii. Efectuarea unei cure de trei-sase luni scade simtitor riscul aparitiei recidivelor. In caz de alergii (mai ales rinita alergica si astm bronsic), folosirea produsului Septilin in cure de minim sase luni duce la scaderea frecventei si a intensitatii episoadelor alergice.

Septilin sub forma de sirop poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de sase luni. Cu un gust placut pentru cei mici, Septilin ajuta la formarea sistemului imunitar intr-un mod puternic si echilibrat. Siropul ii protejeaza la gradinita sau scoala, in medii noi, sau in perioadele sensibile care favorizeaza aparitia gripei sau a racelii.

Koflet este un sirop de tuse cu efect benefic atat in tusea productiva, cat si in tusea seaca. Produsul nu contine alcool, nu sedeaza, nu determina reactii adverse si nu interactioneaza cu alte medicamente. Datorita continutului bogat de miere (25%), are un gust placut si este usor de administrat celor mici. S-a dovedit ca mierea, pe langa efectul demulcent asupra mucoaselor, are si rol antibacterian, antiinflamator, antioxidant si expectorant.

Koflet reprezinta varianta cu miere, iar Diakof varianta fara zahar, fara miere, recomandata si diabeticilor. Plantele din compozitie contin substante bioactive cu proprietati expectorante si mucolitice, reducand vascozitatea secretiilor bronsice si favorizand expectoratia. Siropurile de tuse sunt utile si pentru tusea neproductiva, intrucat reduc iritatia mucoasei bronsice si bronhospasmul.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, “infectiile respiratorii sunt printre cele mai importante probleme de sanatate ale omenirii datorita incidentei crescute si costurilor economice aferente”. Din acest punct de vedere, cele doua produse reprezinta solutii optime pentru prevenirea si combaterea afectiunilor de sezon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram