Tendințele verii în materie de costume de baie: Design jucauș modern și confortabil

24 mai 2016

Odată cu deschiderea sezonului estival, începe căutarea pentru costumul de baie perfect. Fiecare femeie este însă diferită, de la forma corpului până la preferințele ce țin de stil. În timp ce unele sunt atrase de eleganță și minimalism, altele sunt adeptele unui design deosebit, cu imprimeurii vii, iar altele preferă confortul și pun funcționalitatea pe primul loc. Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România, face un update ținutei de plajă și aduce în atenție noua colecție de costume de baie și accesorii Lisca.

Sezonul pentru costume de baie se anunță a fi unul colorat, îndrăzneț, elegant și confortabil în același timp, colecția Lisca 2016 oferind un design perfect pentru fiecare stil și formă a corpului.

Colecția Lisca pentru noul sezon de vară răspunde cerințelor fiecărei femei și se definește printr-un design modern, cu decupaje confortabile, și, totodată, forme și modele creative care te invită să dai frâu liber imaginației și să creezi variate combinații. Sutienele din noua colecție sunt menite să asigure tot suportul necesar, acum prezentând și cupe din spumă, conferind totodată senzația de confort. În ceea ce privește materialele din care sunt realizate, piesele Lisca sunt dintr-un material care permite uscarea rapidă și bumbac, ambele asigurând o atingere delicată a pielii. În timp ce unele materiale din care sunt confecționate costumele de baie sunt special adaptat utilizării în piscină, având o rezistență ridicată la clor.

Paleta largă de opțiuni în ceea ce privește designul permite alegerea costumul de baie ideal, care să pună în valoare calitățile și să ascundă micile imperfecțiuni. În ceea ce privește gama cromatică, se evidențiază roz și verde, disponibile în numeroase nuanțe și imprimeuri, nuanțele de albastru care te duc cu gândul la culorile mării și ale cerului de vară, combinațiile de portocaliu și maro, printurile de inspirație nautică și temele exotice cu palmieri sau desert.

Colecția Lisca este una bogată și include, pe lângă costume de baie, și accesorii, precum tunici, caftane și pareo. Este completată de o serie mix & match, permițând alegerea după bunul plac a sutienului și slipului, în culorile dorite. Fiind o colecție elegantă, dar funcțională, piesele asigură confortul necesar și pun în valoare siluetele plus size și modelează linia corpului.

Lisca Selection, senzualitate și feminitate

Gamă Sélection va colora această vară în nuanțe energice de verde și portocaliu, dar și în nuanțe glamour de alb și negru. Tăieturile trendy și îndrăznețe pun în valoare feminitatea, iar nota seducătoare este completată de decolteurile îndrăznețe, elementele drapate și imprimeul zebră. Fiecare femeie va putea opta, după propriul stil, pentru un design confortabil și își poate completa look-ul pentru plajă cu rochii și tunici de vară transparente, senzuale sau elegante.

Lisca Cheek, party on the beach

Gama Cheek se evidențiază prin stilul jucăuș, relaxat și culorile vii, adresându-se atât celor care preferă să se bucure de clipe de relaxare pe plajă, dar și celor care se aventurează în valurile mării. Piesele din această gamă prezintă modele cu buline cu efect strălucitor, tăieturi care amintesc de modelul romantic croșetat și imprimeuri etno și geometrice, toate aceste aducând o notă jucăușă stilului.

Imprimeul colorat și piesele de culoare neagră sunt aduse laolaltă de nuanțele de verde mentă și roz viu.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram