Tendințele în gambling în 2023

16 ianuarie 2023
Autor:
Libra WEBCORP

Se preconizează că industria de gambling va continua să crească și în acest an, iar asociațiile europene de profil estimează o creștere medie de 7% a pieței globale și o creștere a veniturilor de 34%. Dupa cum se poate observa, jocurile de cazinou atrag tot mai mulți jucători, această industrie veche de mii de ani trecând prin numeroase transformări și adaptări în decursul anilor. Și lucrurile nu se vor opri aici. În continuare, companiile din industria de gambling trebuie să țină pasul cu evoluția și trendurile viitorului.

Industria jocurilor de noroc, și în special cea online, a fost întotdeauna definită de inovație, iar 2023 nu ar trebui să fie diferit. Cu interesul pentru iGaming la un nivel record, există o mulțime de motivații pentru a oferi jucătorilor experiențe noi, așa că am compilat pentru voi cele mai atrăgătoare tendințe anunțate pentru acest an.

Se preconizează că în următorii cinci ani vor fi două tendințe principale și multe alte secundare. Prima va fi legată de cazinourile online în metaverse, iar a doua este legată de tehnologia VR. Sunt deja companii care au început să dezvolte tehnologii și să dezvolte aplicații pentru metaverse, iar cazinourile vor să fie prezente încă de la început în această lume complet virtuală. În strânsă legătură se va dezvolta și industria de produse pentru realitatea virtuală. Dar haideți să vedem ce ne rezervă 2023 în gambling.

Ecosistemul plăților va suferi modificări

În perioada 2020-2022, se estima că tot mai multe cazinouri vor adopta ca sistem de plată criptomonedele. Din păcate, prăbușirea FTX va schimba complet perspectivele de viitor. Interesul pentru modenele virtuale s-a prăbușit, însă mai sunt jucători care vor dori să folosească portofelele electronice în cazinourile online. Cei care au adoptat criptomoneda este puțin probabil să se întoarcă la plăți în numerar, iar anonimatul oferit de cripto este foarte apreciat. Cu toate acestea, ne așteptăm ca interesul cazinourilor pentru criptomonede să stagneze și să nu implementeze noile tehnologii legat de această industrie și blockchain.

Mai multe jocuri adaptate direct pentru mobil

Cazinourile online vor continua să atragă noi jucători nativi mobile cu aplicații și jocuri adaptate direct pentru dispozitivile mobile. Până la 30% dintre solicitările de la clienții noi vin special către platforma mobilă pentru cazinourile online. Pentru proprietarii de cazinouri online clasice, aceasta este o oportunitate suplimentară de a atrage un public tot mai mare de nativi digitali. Nu vor dispărea păcănelele gratis - cazinoro.com/pacanele-gratis/, dar cu siguranță vor fi adaptate la viitor.

Noi tipuri de jocuri

Va exista o transformare și în lumea jocurilor. Nu mai este suficient ca platformele digitale să ofere cazinouri și jocuri de masă, ci vor avea nevoie de noi jocuri, punând presiune pe creatorii de software. Ne așteptăm la jocuri mai creative, care sa integreze NFT-uri sau să ofere oportunități jucătorilor de a fi creativi.

Crește interesul pentru jocurile online cu dealeri live

În ultimii ani, tot mai mulți jucători au migrat în mediul online, forțați fiind de împrejurări, dar și atrași de oferta mult mai vastă a cazinourilor online prin implementarea jocurilor cu dealeri live. Pentru proprietarii de cazinouri online, este deja o opțiune obligatorie, deoarece mulți jucători au încredere în dealeri live mai mult decât într-un generator de numere aleatorii (RNG).

Pentru proprietarii de cazinouri terestre, aceasta este o oportunitate suplimentară de a atrage un public online de oriunde în lume. În plus, există și condiții excelente pentru marcarea elementelor individuale de joc: mese, jetoane și așa mai departe.

Jocurile online cu dealeri live au înregistrat un real succes în regiuni din Asia, India și Africa. În timp ce operatorii din Europa de Est au avut succes în utilizarea tehnicilor de marketing precum cashback, turnee și bonusuri de bun venit pentru a atrage jucători și a-i menține în platformă.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram