TENDINȚELE ANULUI 2019 ÎN MATERIE DE NUNȚI

Restaurant NoName Events

    Cu sigurantă multora dintre noi ne-a zburat gândul măcar o dată în viată la  „ziua cea mare”, ziua în care propriul suflet se unește cu un altul prin intermediul căsătoriei. Și, pentru că este un moment emblematic în povestea fiecăruia dintre noi, NoName Events vă vine în ajutor, oferindu-vă câteva alternative aflate în deplină concordanță cu ultimele tendințe ale anului 2019. 

   Restaurantul NoName Events – este primul din lista noastră de favorite. Acesta se află într-o zonă limitrofă a capitalei, ferită de agitația cotidiană, fapt ce-i conferă un plus în cazul în care vă aflați în căutarea unei locații intime, ferite de ochii curioșilor. Cu toate acestea, locația este poziționată strategic, dispunând de o multitudine de mijloace de acces.  

   Ambele saloane puse la dispoziție sunt amenajate într-un stil unic, rafinat și adecvat tematicii pentru care ați optat, fiind special gândit de un designer calificat. Aveți de asemenea posibilitatea să vă sfătuiți și chiar să vă puneți amprenta asupra acestui aspect, organizatorii fiind întotdeauna receptivi la astfel de inițiative menite să satisfacă și cele mai exigente cerințe. Pentru toate acestea se va stabili o întâlnire între miri și reprezentanții locatiei cu câteva luni înaintea marelui eveniment, că până la ziua cea mare, absolut toate detaliile să fie clarificate și puse la punct. În ceea ce privește aranjamentele florale, ele pot fi vizualizate și procurate de la un retailer de renume, cu posibilitatea de a personaliza sau nu, gama aleasă. Într-o altă zi se va simula întregul ansamblu de decorațiuni, atât în exterior cât și în interior.
  
   Este de precizat faptul că „No Name” pune la dispoziție și o terasă ce se poate plia pe orice tip de dorințe în materie de amenajări nunți. Aceasta reușește astfel să constituie un detaliu esențial și definitoriu dacă este să privim retrospectiv. Agitația din interior se poate contrasta și echilibra cu ambientul exterior în orice moment al evenimentului, fie că este zi sau noapte. 

  
    Pentru a simplifica întregul proces, restaurantul va asigură și o lista de:

  -dj;
  -fotografi;
  -cameramani;
    Astfel, se vor puncta zonele de entartaiment și imortalizare momente. Mai precis, cu câteva luni în avans, se prezintă câte un portofoliu reprezentativ pentru fiecare în parte, că în final să se ajungă la un numitor comun, alegându-se cea mai bună decizie pentru temă aleasă în prealabil.  

     Din punct de vedere organizatoric, spre final va avea loc un foc de artificii vizibil de deasupra terasei descrise anterior, cu o durată mai mică sau mai mare, în funcție de opțiunea convenită. Se va marca în acest fel începutul unei noi etape din viață mirilor, aplaudată și felicitată de invitații care au luat parte la eveniment.