Tendinte 2019: Cele mai bune parfumuri pentru barbati

Parfumuri bune de barbati

Anul 2018 a adus in atentia publicului masculin parfumuri cu miros fin si elegant, menite sa le sublinieze personalitatea si sa le scoata in evidenta cele mai fine trasaturi de caracter. Anul 2019 nu se lasa mai prejos si aduce in atentia barbatilor parfumuri masculine si extrem de pronuntate. Desi multe dintre ele nu sunt aduse in lumina reflectoarelor la finele anul 2018 sau inceputul anul 2019, multe parfumuri au reusit sa isi mentina pozitia in atentia fina a cunoscatorilor pentru multi ani.

Tendintele anul 2019 in materie de parfumuri masculine sunt deja dictate, iar barbatii care vor sa isi scoata in evidenta personalitatea si farmecul ar trebuie sa reflecteze asupra acestui detaliu.

Surprizele anul 2019 pentru barbati in materie de parfumuri

Barbatii au un miros fin si se lasa sedusi de parfumurile hipnotice si misterioase ale femeilor, dar marii parfumieri ai lumii au avut grija nu se lase mai prejos in fata acestor esente pasionale si seducatoare, astfel ca au creat pentru barbati adevarate esente masculine, seducatoare si cu un siaj ridicat.

Parfumuri barbatesti persistente1. Giorgio Armani Acqua di Gio este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri barbatesti din toate timpurile. Si in anul 2019 acesta isi conserva statutul de parfum preferat al barbatilor moderni, fiind aroma ideala pentru zi. Daca preturile din parfumeriile offline va depasesc bugetul, puteti miza oricand pe un parfum tester Armani Acqua di Gio la un pret accesibil, astfel incat sa nu ramaneti fara aceasta aroma in colectie.

2. Viktor & Rolf Spicebomb Extreme este un parfum vibrant prin mirosul exploziv de tutun imbibat in catifeaua vaniliei. Vanilia, un adevarat afrodisiac al lumii, ofera in aceasta compozitie luminozitate si caldura parfumului, simbolizand latura seducatoare a unui mascul. O esenta puternica, care degaja maturitate, putere si masculinitate.

3. Bleu de Chanel este un alt parfum tester pentru barbati menit sa atraga atentia si in anul 2019, fiind o adevarata explozie calda de vara. Tamaia, moscul si notele lemnoase sunt cele care imbraca esenta intr-o mantie salbatica si animalica, oferind o vibratie puternica si intensa. Pentru a balansa cat mai bine mirosul, notele citrice isi fac aparitia, oferind exuberanta si caldura. Bleu de Chanel ofera o semnatura olfactiva unica si pregnanta, oferind purtatorului acel sentiment unic de magnetism fata de ceea ce se afla in jurul sau.

4. Christian Dior Fahrenheit are un miros cu totul si cu totul special menit sa dezvaluie focul interior al unui barbat. Dupa cum si numele sugereaza, acest parfum este conceput pentru o atmosfera incinsa, seducatoare si tainica. Mirosul de pielarie este contopit cu note lemnoase si salbatice pentru a oferi parfumului mai multa putere si intensitate. Fahrenheit are un miros incandescent care ofera luxul mirosului, conturand un magnetism puternic.

5. Hugo Boss The Scent este un parfum vibrant, puternic, cald si salbatic. Cu un miors puternic de pielarie, The Scent devine un adevarat cadrul salbatic si puternic presarat cu miros nobil de lemn si paciuli. Combinatia de citrice si ghimbir ofera o pata de culoare, exubernata si caldura fiind pudrate cu esenta ludica a lavandei.

6. Giorgio Armani Privé Bleu Lazuli a devenit o adevarata vedeta printre iubitorii unei esente masculine seducatoare. Mirosul de tutun proaspat este contopit cu mirosul enigmatic al ceaiului Mate, caracterizand un barbat misterios, un gentleman puternic si sofisticat. Pentru a evidentia sarmul barbatului, mirosul de vanilie, pruna si miere se contopesc intr-un trio dulce si cald. Mixul de acorduri care formeaza parfumul, ofera esenta spiritualitatii indiene si a misticului care domneste peste aceasta cultura.