Televizoare ieftine pe care le poti cumpara cu mai putin de 1000 ron

29 noiembrie 2015

Cateva televizoare ieftine cu pret sub 1000 ron

Asadar, am decis sa va oferim cateva exemple de televizoare ieftine pe care le puteti cumpara cu bani putini insa care sunt foarte performante la randul lor. Iar un prim exemplu pe care vi-l oferim este un televizor ieftin marca Philips, companie deja renumita pentru faptul ca au lansat niste tv ieftine foarte, foarte bune.

Philips 22PFH4000 costa numai 800 de lei iar la banii astia primiti un televizor LED, cu o diagonala de 56 de centimetri pe care filmele se vor vedea superb datorita rezolutiilor Full HD. Mai mult decat atat, consideram ca este unul dintre cele mai atragatoare televizoare ieftine mai ales pentru faptul ca deseori poate fi achizitionat la reducere, deci pretul e si mai mic.

Horizon 20HL719H - televizor ieftin

Un alt televizor ieftin este si Horizon 20HL719H, ce poate fi achizitionat cu doar 650 de lei. Foarte putin, nu? Mai mult decat atat, acesta are o diagonala de 51 de centimetri precum si rezolutii HD, dar si foarte multe caracteristici interesante precum tehnologia LED sau portul USB 2.0 care ne permite conectarea unui stick USB.

Samsung LT24E390EW - si Samsung fac tv ieftine

Poate ca de Philips ati mai auzit pana acum, insa cei de la Horizon sunt putin mai necunoscuti. Totusi nu doar companiile necunoscute fac televizoare ieftine, ci si cele populare. De exemplu Samsung LT24E390EW este un televizor ieftin marca Samsung, dupa cum probabil v-ati dat seama, care costa doar 900 de lei insa are o diagonala de 59 de centimetri, rezolutii Full HD precum si foarte multe tehnologii si caracteristici interesante.

Asadar, acestea sunt cateva televizoare ieftine pe care vi le recomandam noi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram