fbpx

Telemarc – Frumusetea pavajelor vibropresate

Pentru a infrumuseta curtea si gradina casei tale foloseste modele diferite si combinatii de pavele. Telemarc realizeaza pavele vibropresate de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.

Pavelele sunt produse ecologice care ofera un aspect placut spatiului pe care il acopera. Pavelele sunt materiale de constructii realizate pentru imbunatatirea aspectului trotuarelor stradale, aleilor pietonale, spatiilor din curtile interioare, teraselor comerciale, pietelor si drumurilor cu acces usor sau mediu. Pavelele comercializate pot fi de mai multe culori cum ar fi gri, rosu, maro sau galbene si poti realiza multiple combinatii si modele pentru a realiza lucrari de anvergura.

Pavelele vibropresate sunt montate pe un pat de nisip, ele pot fi usor de montat si de demontat, astfel ca pot fi recuperate cu usurinta. Materialele de constructie prezinta rezistenta la inghet si dezghet repetat si rezistenta la solicitare mare de trafic. Montarea produselor este usoara iar datorita metodelor de fabricare, sunt rezistente la intemperii si trafic intens. Pavelele vibropresate permit drenajul si aerisirea solului. Pavelele Telemarc impiedica formarea de balti pe suprafata pavajului si confera o aderenta marita. Datorita tehnologiei de fabricatie, pavelele sunt durabile si rezistente la intemperii. Pavelele vibropresate asigura aerisirea completa a solului si aduc un plus de culoare. Pe site-ul companiei Telemarc vei gasi si sugestii de prezentare sau posibilitati de montaj al pavelelor. Pavelele vibropresate se formeaza prin turnarea betonului semi-umed in matrite de otel. Actiunea hidraulica a presei vibratoare comprima betonul, eliminand apa in exces pentru a conferi rezistenta produselor. Aceste materiale de constructie ajuta la protejarea mediului inconjurator intrucat nu emit substante toxice la caldura, permit aerisirea solului, nu dauneaza mediului si plantelor si nu interfereaza cu schimbul natural de apa.

Infiintata in Arad, compania Telemarc realizeaza materiale de constructii de cea mai buna calitate, mai exact pavaje si borduri utilizate pentru un aspect placut al spatiilor exterioare. Orice proiect ai vrea sa realizezi, Telemarc iti sta la dispozitie oferind produsele sale. In plus, personalul calificat de care compania dispune, este intotdeauna la dispozitia clientilor, oferind sfaturi pentru a face cele mai potrivite alegeri. Specialistii Telemarc pot oferi informatii privind caracteristicile produselor, detaliile tehnice ale acestora si suport tehnic. In compozitia amestecului se foloseste ciment de calitate care are o rezistenta la compresiune ridicata ceea ce inseamna lucrabilitate si aplicabilitate semnificativ imbunatatite.

Compania Telemarc ofera consultanta specializata clientilor pentru alegerea produselor potrivite pentru amenajarea spatiilor publice sau curtilor interioare private. Pentru mai multe informatii sau imagini nu ezita sa intri pe website-ul companiei Telemarc sau sa contactezi unul dintre specialistii companiei Telemarc. Preturile pavelelor difera in functie de dimensiunile acestora. Telemarc este o companie care s-a impus pe piata prin profesionalismul si seriozitatea cu care abordeaza fiecare solicitare. Alege tipul de pavele pe care le doresti in functie de marime, forma si culoarea pe care doresti sa o achizitionezi pentru a te bucura de natura in gradina casei tale. Comanda pavelele vibropresate Telemarc pentru frumusetea gradinii si curtii tale!

Datele de contact ale firmei Telemarc

Adresa firmei: Str. Fagului, Nr. 32, Arad

Telefon: 0744 704 782

Email: [email protected]