fbpx

Telefonia Mobila 5G a intrat in Romania de curand

De curand prin intermediul companiei WOR(l)D GLOBAL de la Miami, lider in Telefonia Mobila mCell 5G, avem posibilitatea sa comunicam telefonic cu noile device-uri ce utilizeaza aceasta noua tehnologie.

Este ultima noutate in domeniul telefoniei mobile folosind noua tehnologie 5G, compania World Global fiind unicul producator in lume de telefoane 5G dar si operator de retea, distribuitor de SIM carduri si de abonamente reincarcabile.

In primul rand care sunt avantajele? …….. Va prezint doar primele 4 avantaje, ce nu se gasesc la nici un alt operator de telefonie mobila:

1. Telefonnul 5G este singurul telefon din lume cu internet implementat gratuit fara abonament 50 GB lunar in reteaua 5G.

2. Alti 2 GB lunar de internet gratuit in reteaua 3G sau 4G cand nu te afli in zona retelei 5G.

3. Toate telefoanele 5G pot apela si trimite SMS nelimitat intre ele indiferent pe ce meridian al globului se afla in cele 80 de tari unde avem reteaua ca operator.

Pentru a avea un grad de comparatie, tehnologia 3G atinge viteza maxima de 21,6 mbps iar in reteaua 5G va avea viteza de 300 mbps. Deci prectic de 15 ori mai rapid decit reteaua 3G.

Vânzarea acestui telefon va fi doar în sistemul de vânzări on-line si este un produs exclusivist singurul capabil de a primi semnalul 5G, tehnologie inovatoare și de proprietate a companiei WOR(l)D GLOBAL