Techno Group servicii foto video pentru evenimente

5 iulie 2013
Autor:
dowmedia08

Techno Group este compania care se poate mandri atat cu experienta semnificativa pe care o are in domeniu, cat si cu numeroasele proiecte executate de-a lungul anilor, toate fiind pe gustul clientilor ramasi fideli.

Apeland cu incredere la serviciile pe care compania Techno Group ti le pune la dispozitie, ai garantia ca evenimentul tau va fi cu adevarat reusit, amintirea acestuia dainuind peste ani.
Si pentru ca stiu ce este cu adevarat important, profesionistii Techno Group iti stau mereu la dispozitie, oferindu-ti servicii ireprosabile, ce sunt intotdeauna realizate la termenele si in conditiile stabilite de comun acord cu tine.
Nu conteaza ce idee ai, nu conteaza ce proiect vrei sa pui in practica ! Apeland la ajutorul companiei Techno Group ai garantia succesului deplin!

Doar alaturi de Techno Group vei descoperi adevaratele diferente dintre profesionisti si amatori, dintre partenerii ideali si cei de ocazie.
Nu conteaza timpul, spatiul sau locatia, daca alegi colaborarea cu Techno Group din Sibiu ! Profesionistii companiei stiu si reusesc cu orice ocazie sa le imprime proiectelor si lucrarilor realizate personalitatea, bunul gust si calitatea, mereu la mare cautare.

Ai o dorinta, vrei ceva special, vrei unicitatea si personalizarea absoluta? Alege-i atunci pe cei mai buni! Techno Group este compania in cadrul careia toate dorintele si gusturile clientilor sunt respectate si urmate cu strictete, specialistii acesteia fiind intotdeauna flexibili si foarte atenti la detalii.

Lucrand doar cu echipamente si aparatura performante, de ultima generatie, cu maxima seriozitate si profesionalism, specialistii Techno Group Sibiu iti ofera oricand lucrari de calitate, realizate in conditii deosebite.
Si pentru ca stie ca veniturile tuturor sunt un pic limitate in aceasta perioada, Techno Group iti pune la dispozitie pachete speciale de servicii, adaptate oricaror buzunare.

Nu conteaza daca alegi pachetul silver, gold si diamond ! Techno Group iti garanteaza ca vei avea parte de cele mai profesionale servicii foto-video pentru nunta ta!

Specializati in domeniu, cu diplome de calificare certificate, toti profesionistii Techno Group lucreaza doar cu aparatura de ultima generatie, camere video profesionale, fabricate de nume de marca in domeniu, respectiv Panasonic si Sony.

Daca iti doresti pachetul full HD de nunta, respectiv pachetul Diamond, operatorii Techno Group iti pun la dispozitie cele mai numeroase facilitati de pe piata, de la inregistrarea pe carduri SDXC la efecte vizuale (Slim, Stretch, Solarization, Monotone, Sepia, Negative Art) si efecte de imagine digitale (Still,Flash Motion,Luminance Key,Slow Shutter, Trail, Old Movie), toate realizate pe toata perioada nuntii.
Fie ca esti la starea civila sau la biserica, in parc sau in alte locatii alese special de tine, fie ca esti intr-o locatie de vis sau cu invitatii la restaurant, profesionistii Tehno Group iti sunt mereu alaturi, gata sa surprinda toate momentele ineditie pe care le vor imprima ulterior pe DVD-urile ce iti vor fi oferite din partea companiei.

Alegi pachetul Diamond si ai parte de filmarea integrala a nuntii tale, cu cinci ore de filmare bruta, cu prelucrarile aferente, dar si cu filmarea editata pe suport DVD personalizat, ce dureaza patru ore.

Mai mult, pentru ca multumirea ta sa fie deplina, Techno Group iti mai ofera si alte doua DVD-uri cu rezumatul nuntii (ce dureaza pana la o ora si jumatate), dar si o copie DVD gratis.

Nu rata cea mai buna oferta a verii 2013 ! Alege acum colaborarea cu Techno Group si te vei putea bucura din plin de toate beneficiile oferite de adevaratii profesionisti!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram