fbpx

Te pricepi la cifre dar cat de bine stii sa folosesti calculatorul?

Raportul de tara publicat de Comisia Europeana in 2015, sustinea ca forta de munca din Romania detine cel mai slab nivel de abilitati IT din Europa. Aceste evolutii influenteaza major productivitatea muncii, care in Romania este una dintre cele mai scazute din Uniunea Europeana.
Computerele sunt parte din viata de zi cu zi. Sa stii sa folosesti adecvat tehnologia iti da posibilitatea de a lucra mai rapid si mai eficient, fiind mai putin expus greselilor. A fi in stare sa dovedesti in orice moment si oriunde in lume ca detii aceste competente este la fel de important.
Digitalizarea informatiilor, datelor si documentelor si-a pus amprenta si asupra domeniului financiar si determina o permanenta dezvoltare si perfectionare profesionala pentru angajatii din acest sector.
Certificarea ECDL FIN este profilul eficient de pregatire si certificare a competentelor IT specifice domeniului financiar, cu recunoastere la nivel international, fiind recomandat de Institutul Bancar Roman (IBR), fondat de Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si Banca Nationala a Romaniei (BNR).
La finalul cursului ECDL FIN derulat de IBR, participantii primesc certificat emis de IBR, sub egida membrilor fondatori – BNR si ARB, cu 32 credite de dezvoltare profesionala continua (CPDs).
ECDL FIN, in varianta STANDARD sau PROFESIONAL, este disponibil prin intermediul Centrelor de Testate Acreditate ECDL din Romania.

ECDL ROMANIA reafirma importanta competentelor digitale imbunatatite. Dezvoltarea aptitudinilor IT va juca un rol critic in revigorarea economiei Romaniei, prin educarea unei forte de munca inovative si minimizarea diviziunii digitale si, vor fi parte integranta din succesul pe care il va inregistra politica unei cresteri inteligente, sustinute si inclusive.
Prin reteaua de Centre de Testare ECDL dezvoltata la nivel national si prin proiectele derulate, ECDL ROMANIA asigura tuturor oportunitatea de a obtine si de a-si certifica la standard international si pe un anumit nivel competentele digitale.