Tarile vestice sunt in cautare de personal medical in Cluj Napoca

Medicii din Romania sunt renumiti pentru educatia in care sunt formati si experienta dobandita. Atat medicii specialisti, cat si cei proaspat absolventi sunt cautati pe specialitati ca medicina interna, radiologie, anestezie generala, cardiologie, chirurgie generala, in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta, Belgia si Tarile Nordice.

Desi competentele medicale ale candidatilor sunt recunoscute la nivel european, acest lucru nu este indeajuns pentru dezvoltarea unei cariere intr-un domeniu medical strain. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca candidatul ideal includ si cunostinte lingvistice pentru tarile in care se recruteaza (engleza, franceza, germana). Candidatii care nu cunosc limba la nivelul cerut pot beneficia de cursuri de perfectionare a limbii, oferite de firmele de recrutare.

Intre 3 si 4 noiembrie, candidatii medicali in cautarea jobului dorit, pot discuta cu recrutorii si isi pot depune CV-urile in cadrul evenimentului Cariere in Alb, targ international de cariere medicale. La eveniment sunt asteptati doctori, farmacisti, stomatologi, studenti medicinisti din an terminal si cadre medicale auxiliare.

„Facilitatea unui astfel de eveniment este aceea ca vizitatorii pot intalni direct angajatorii si pot avea discutii cu feedback imediat la întrebarile lor. Candidatii pot aplica direct cu CV-ul la o varietate de posture disponibile.” a afirmat Dr. Bogdan Covaliu, manager al evenimentului.

Intrarea la eveniment este gratuita. Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteti accesa site-ul official al evenimentului www.careersinwhite.com

In Romania, evenimentul va gazdui peste 35 de companii de recrutare. Cadrele medicale care doresc sa faca o schimbare in cariera lor, prin experienta unui sistem medical din strainatate, pot cunoaste angajatorii la evenimentele Cariere in Alb din: Iasi (27 Octombrie), Chisinau (28 Octombrie), Bucuresti (3-4 Noiembrie), Targu Mures (9 Noiembrie), Sibiu (10 Noiembrie) si Timisoara (24 Noiembrie).