10 talente ciudate pe care o femeie le are

30 iunie 2019
Autor:
Login Promotion

Fiecare avem un talent ciudat de care ne e teama sa il spunem celorlalti. Nu te teme, astazi talentele caudate sunt interesante si distractive. Daca cineva te face sa te simti inconfortabil cu talentul tau atunci ei sunt gelosi sau nu pot rezona cu tine.

  1. Sprancene dansatoare

Este minunat ca iti poti misca sprancenele in ritm cu o melodie. Atunci esti considerat un bun dansator cu sprancenele.

 

  1. Sa mergi ca un rac

Nu pare greu, dar cand incerci pare un pic ciudat. Observi daca te simti la fel dupa acest mers neobisnuit. Orice femeie isi doreste sa fie amuzanta si sexy in acelasi timp. Pare imposibil sa folosesti aceste doua calitati impreuna.

 

  1. Sa canti cu gura inchisa

Cu acest talent, nimeni nu iti va putea spune sa taci pentru ca logic gura ta nu este deschisa. Jessie J a promovat acest talent pe canalul ei de YouTube si a primit aprecieri multe. Se pare ca i-a amuzat pe multi dintre fanii ei. A creat un trend intre femei online de pe youtube si fiecare au venit cu talentul ei special.

 

  1. Sa arunci zarurile intr-o ceasca

Pare simplu si de moda veche, dar sa arunci zarurile intr-o ceasca de plastic, nu e simplu. Trebuie sa exersezi cat mai mult.

 

  1. Sa invarti pixul intre degete

E bine ca tu poti face asta fara sa lovesti pe cineva. Mai ales cand esti la liceu in timpul orelor plictisitoare, sa invarti pixul este o calitate dar si eliberatoare de stres.

 

  1. Sa vorbesti invers

Este cool, dar devine enervant, depinde cu cine discuti. In orice situatie este foarte remarcabil sa folosesti acest talent. Atunci cand nu stii ce subiect sa adopti cu cineva incepi prin a sparge gheata cu intrebarea: hei, vrei sa auzi cum suna sa vorbesti invers?

 

  1. Sa citesti foarte repede

Este un talent util, mai ales cand ai de citit ceva pentru facultate si examenul se apropie. Daca detii acest talent, vei citi ca viteza luminii si vei trece examenul cu usurinta.

 

  1. Patinajul limbo cu rolele

Aici trebuie sa vezi cat de mult poti rezista sa patinezi cu rolele pana la un nivel de necrezut. Vei fi unul dintre castigatorii limbo din toate timpurile, daca ai putea sa faci asta.

 

  1. Sa mergi in slow motion

Toata lumea vrea sa faca parte dintr-o scene de slow motion, adica de miscare in reluare. Sunt cativa care sunt platiti pentru rolul de miscare in reluare si castiga destul de bine. Este un talent platit destul de bine.

 

  1. Sa iti intorci capul la 360 grade

Daca detii flexibilitate poti sa iti rasucesti capul la 360 grade, inseamna ca poti face contorsionism. Ai articulatii flexibile si poti exersa acest talent. De altfel poti participa si la concursuri de talente. Sigur vei castiga.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram