Tabletele Piata Producatori Preferinte Oferte

4 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Piata tabletelor este una care inregistreaza cresteri semnificative la nivel mondial, ajungand la 61 milioane de unitati in trimestrul dou al acestui an, cu o crestere de aproape 5% fata de primul trimestru si cu aproape 30 % fata de aceasi perioada a anului trecut.

Piata tabletelor la nivel mondial

Printre producatorii de tablete, Apple detine primul loc in ceea ce priveste cota de piata cu 22%, urmat de Samsung cu un procent foarte apropiat de 20% si de Asustek, Lenovo, Acer si multi altii. Din punct de vedere al sistemelor de operare, sistemul de operare cu cea mai mare raspandire pe acesta piata a tabletelor este Android, ce detine un procentaj de aproximativ 60% din piata, urmat de cei de la Apple cu 35% si Windows cu 6%.

Dimensiunea tabletelor in raport cu vanzarile
Din punct de vedere al preferintelor consumatorilor pentru dimensiunile tabletei, tablete cu un ecran de 7 inch se afla in topul vanzarilor cu un procentaj de 22%, urmata de cele cu 7.9 inch ( 15 % ) si de cele cu o dimensiune cuprinsa intre 8 si 8,9 inch (18 % ). Tabeletele cu o dimeniune media adica o dimensiune cuprinsa intre 9 si 9,9 inch detin un procent important de 21%, procent pe care il regasim chiar si la tabeltele de 10 - 10,9 inch. Vanzarile pentru tabeltele cu dimeniuni mai mari de 11 inch se detin un procent scazut de 2%.

Cumpararea tabletelor

Din punct de vedere al ofertelor toti producatorii de pe acesta piata prefera pentru expunerea produselor mediul online, datorita posibilitatii de a prezenta gama completa de produse, din care consumatorii isi pot alege mult mai usor produsele, prin intemediul informatiilor detaliate, a specificatiilor tehnice prezentate, dar si prin intermediul sistemelor de comparare pe care majoritate magazinelor online le detin.

In Romania, pentru a beneficia de o gama variata de tablete, trebuie sa apelezi la un magazin online de profil. Badabum este un magazin specializat in vanzare unor astfel de produse, care iti pune la dispozitie o gama larga de tablete Samsung, dar si de tablete Apple. Toate aceste produse sunt prezentate alaturi de informatii detalitate legate de specificatiile tehnice si mai ales legate de functiile pe care le detin, cu care decizia ta de cumparare va fi corecta, in concordanta cu nevoile tale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram