Sute de comode vintage si moderne pe DecoStores

9 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Chiar daca in mod traditional se inscriu in categoria mobilierului de dormitor, comodele se preteaza in aproape orice context al universului casnic, raspunzand nevoilor moderne de depozitare a numarului impresionant de electronice sau accesorii indispensabile traiului modern.

Iata ca, in aceasta perioada, mediul online va aduce propuneri deosebit de interesante in ceea ce priveste mobilierul pentru dormitor. Din aceasta gama, comodele sunt foarte cautate, iar modelele de comode vintage disponibile pe DecoStores  sunt pentru orice gust si orice buget. Pe langa gama comodelor retro, aici puteti gasi intreaga paleta a mobilierului de dormitor si nu numai.

Prin intermediul design-ului intuitiv puteti foarte usor sa explorati optiunile de console, dormitoare complete, etajere, dulapuri pentru dormitor, oglinzi, mese de toaleta, paturi, tablii de pat sau somiere.

Sute de comode pe site-ul DecoStores

Stilurile in care sunt concepute aceste articole de mobilier sunt extrem de diverse - clasic, modern sau retro. Unele dintre cele mai vandute modele sunt cele de comoda antichizata, pentru aspectul lor inconfundabil care se preteaza foarte bine in cazul in care doriti sa va decorati locuinta intr-un anumit stil unitar. Acum ai la dispozitie sute de comode pe site-ul DecoStores. Acestea sunt realizate de producatori consacrati precum Dupen, Dialma Brown, Eichholtz, Ixia, si Joy joy. Modelele sunt valabile in culori sobre sau chiar mai vii - alb, albastru, maro, military, negru sau verde. In functie de nevoile dumneavoastra de depozitare, piesele promovate pot avea pana la noua sertare, unul sau mai multe rafturi, iar dimensiunile disponibile sunt mult prea multe ca sa fie mentionate.

Din cele 332 de articole mai sus mentionate, 116 dintre ele au un design retro si, in ciuda asteptarilor comune, nu au un pret sensibil mai ridicat decat celelalte produse din oferta. In plus, site-ul intotdeauna are perioade de reduceri pentru o gama sau alta de produse. In momentul de fata, exista 24 de variante cu pret redus, marea majoritate beneficiind de un pret scazut cu aproximativ 25 la suta.

Din punctul de vedere al intervalului general de preturi, comodele se inscriu intre 235 si 14351 de lei, astfel ca in functie de practicalitate sau sofisticare a gustului, se gaseste cate ceva pentru oricine.

Platforma va ofera posibilitatea de a va mobila intreaga casa datorita numarului si varietatii extraordinare de articole de mobilier pentru living, dormitor, bucatarie, baie sau birou. Deasemenea, pe langa modelele vintage gasiti mobila speciala pentru camerele copiilor, precum si numeroase elemente decorative: covoare, mochete, tapet, perdele sau draperii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram