Suruburi de la Sursal

22 ianuarie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Compania Sursal pune la dispozitia clientilor o gama variata de suruburi de calitate, pentru ca asamblarea de componente sa fie efectuata intr-un mod sigur si eficient. In cadrul categoriei destinata producerii de suruburi, unul dintre elementele prin care se caracterizeaza aceasta este reprezentat de numeroasele tipuri si diversele domenii unde pot fi utilizate. Suruburile produse de firma Sursal sunt executate conform celor mai inalte standarde in acest domeniu disponibile pe piata actuala. Domeniul de activitate al firmei a determinat producerea de piese de calitate, la cele mai inalte standarde, destinate mai multor activitati ce sunt cuprinse in acest sector. Pentru prinderi ferme si asamblari stabile si durabile, se recomanda utilizarea celor mai potrivite suruburi oferite de firma Sursal.

Surubul, un element aparent nesemnificativ, dar a carei absenta are ca rezultat dezmembrarea utilajelor, echipamentelor si a altora de acest gen. Printre suruburile distribuite de firma Sursal se numara si suruburile de cuplare. Acest tip de surub este folosit intr-o gama variata de industrii si domenii, de la cea constructoare de masini si mobila, pana la cea de confectii metalice. Sunt utilizate la fixarea pieselor ce intra in componenta diferitelor utilaje, vehicule, echipamente, si multe altele. Un alt tip de suruburi este surubul cu filet metric, care contine la randul lui variate modele, precum si multe tipuri de suruburi speciale pentru lemn, table si pal. Filetul metric este cel mai folosit tip de filet in intreaga lume. Este utilizat in procesul de unire al componentelor, de aceea este ideal in industrii, precum cea constructoare de masini, a mobilei etc.

Suruburile pentru lemn ofera o rezistenta de 3 ori mai mare decat cuiele obisnuite. Este recomandata utilizarea acestor suruburi pentru imbinarile ansamblelor din lemn deoarece acestea se monteaza fara a deteriora materialele si fara a se lasa urme. In plus, cand este necesara demontarea ansamblelor imbinate cu suruburi, aceasta operatiune se face mult mai usor si practic datorita sistemului de infiletare si desfiletare rapid. Pe de alta parte, suruburile pentru table au profil conic similar cu al celor pentru lemn, dar in plus sunt dotate si cu un filet durificat special creat pentru fixarea ferma in tabla.

Firma Sursal este unul dintre cei mai vechi producatori de accesorii metalice, precum si de diferite organe de asamblare din Romania. Domeniul de activitate al firmei se adreseaza anumitor tipuri de industrii si domenii. Printre serviciile acestei firme se numara operatiile de prelucrari mecanice, operatiuni precum calirea si revenirea unei game variate de metale, si acoperiri metalice prin intermediul zincarii electrochimice. De asemenea, Sursal pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de produse: diferite tipuri de suruburi, nituri, garnituri si accesorii obtinute prin diverse procedee.

Pentru mai multe informatii despre produsele oferite si, in special, despre suruburi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Sursal. Suruburile Sursal respecta toate normele de calitate in domeniu pentru ca procesele de asamblare sa fie sigure si durabile. Achizitioneaza sau comanda orice surub ai nevoie oferit de Sursal pentru a asigura o prindere corespunzatoare si de durata.

Datele de contact ale firmei Sursal:

Adresa firmei: Stefan cel Mare, com. Saligny, Constanta

Telefon: 0241 853 103

Email: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram