Îți dorești o sursă de venit suplimentară? YooLearn este soluția!

26 mai 2023
Autor:
GROWWWISE

Ai un hobby sau un domeniu în care ești priceput? Îți dorești o sursă de venit suplimentară făcând ceea ce îți place? Atunci oportunitatea de a deveni profesor pe platforma YooLearn este ideală! YooLearn este o platformă educațională unde oricine dorește să împărtășească din cunoștințele sale poate deveni profesor, iar în același timp oricine dorește să învețe ceva nou poate deveni cursant.

De ce să alegi să predai cursurile online?

De ce să predau Live online? Probabil că asta este prima întrebare pe care și-o pune oricine dorește să predea pe YooLearn. Un prim avantaj al acestor cursuri online îl reprezintă confortul, deoarece cursurile pot fi predate de oriunde și oricând. Pentru asta este nevoie doar de un laptop, o tabletă sau chiar de un telefon și de o conexiune stabilă la internet.

Un alt avantaj este reprezentat de veniturile substanțiale pe care le poți câștiga. Dacă alegi să fii profesor pe această platformă, atunci trebuie să știi faptul că numărul de cursanți și veniturile tale vor fi influențate doar de rating-ul primit de-a lungul timpului și de descrierea cât mai amănunțită și atractivă, pe care ai asociat-o profilului tău!

Un bun profesionist va primi întotdeauna o evaluare bună din partea cursanților săi, iar platforma YooLearn se va ocupa de promovarea profesorilor înscriși în întreaga țară. Astfel, un profesor care lectii online live nu va avea niciodată restricții geografice, putând fi ales de cursanți de oriunde. Platforma YooLearn oferă în acest mod șansa, atât profesorilor, cât și elevilor, de a avea acces la învățământ de calitate și de a se putea sprijini reciproc în cadrul acestui proces.

Ce categorii de cursuri există pe YooLearn?

  • Materii școlare: Materii la care elevii au nevoie de meditatii online pentru a înțelege mai bine materia, pentru a-și îmbunatații notele sau pentru a se pregati pentru olimpiade sau examene importante din viața lor.

 

  • Cursuri recreative – reprezintă modul perfect de a petrece timpul timpul liber de o manieră plăcută si de calitate. Prin intermediul acestor cursuri, cursantul va putea să găsească un nou hobby sau să aprofundeze o pasiune pe care a avut-o dintotdeauna. În această categorie se vor găsi cursuri precum cele de yoga, muzică, desen, pictură, etc.

 

  • Cursuri de dezvoltare personală – reprezintă o necesitate indiferent de vârstă. Dacă vrei să dobândești noi aptitudini sau vrei sa te cunoști mai bine, cursurile de dezvoltare personală sunt răspunsul pentru tine.

Ce poți face în calitate de cursant pe platforma YooLearn?

Dacă dorești să devii cursant pe această platformă educațională, tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii. Înscrierea este gratuită și indiferent de vârsta ta, poți deveni cursant. Pentru înscriere vei avea nevoie de informații personale precum nume, prenume, adresă de e-mail și număr de telefon.

În calitate de cursant, poți alege dintr-o listă cu profesorii disponibili pentru materia sau cursul la care dorești să te înscrii. Fiecare profesor are afișate informații importante pe profilul său, precum prețul pentru sesiunile individuale sau pentru cele cu mai mulți cursanți, informații referitoare la experiența sa, o descriere amplă despre sine, disponibilitatea sa în perioada următoare, etc. În funcție de această descriere, cursantul poate alege un profesor potrivit nevoilor sale. În cazul în care cursantul va dori să-l cunoască, există posibilitatea de a avea o sesiune gratuită de cunoaștere și evaluare.

Participarea la cursuri se poate face individual sau în sesiuni de grup, iar acest lucru se stabilește de comun acord cu profesorul. Cursanții vor putea achiziționa credite în cadrul platformei YooLearn, credite ce pot fi folosite pentru a participa la sesiunile organizate de profesori. Contravaloarea sesiunilor susținute în decursul unei săptămâni, facturate automat de platforma fiecărui cursant, va fi virată în contul profesorului la începutul săptămânii următoare.

Descoperă avantajele platformei YooLearn!

Pentru o bună desfășurare a cursurilor și pentru a obține rezultatele dorite de către cursant, este nevoie de o comunicare eficientă între acesta și profesor. Astfel, echipa YooLearn a creat o interfață ușor de utilizat și care eficientizează găsirea unui profesor de către cursant, programarea ședințelor și procesul de predare și învățare. Mediul informal cu siguranță va facilita o bună comunicare între profesor și cursanți.

Atât profesorul, cât și cursantul pot trimite mesaje prin intermediul platformei. De asemenea, aceștia pot face schimb de documente între ei, iar profesorul poate da teme de lucru, teste și simulări de examene. Platforma a fost concepută astfel încât să cuprindă în cadrul cursurilor online cât mai multe dintre caracteristicile întâlnite la cursurile fizice.

Așadar, YooLearn vă așteaptă să vă alăturați platformei și să descoperiți toate beneficiile oferite de aceasta. Fie că vă înscrieți în rol de cursant, fie ca profesor, cu siguranță veți fi pe deplin mulțumiți de această decizie și veți avea doar de câștigat.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram