Suplimente recomandate pentru sustenabilitatea Masei Musculare

21 martie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Produse de considerat pentru construirea sustenabila a masei musculare

Genius Nutrition - iTest

Stimulatorul de testosterone natural de la Genius Nutrition.

iTest™ a fost creat folosind cele mai puternice ingrediete naturale pentru a stimula puternic testosteronul, creste libidoul si hraneste anabolismul.

iTest™ contine mai mult de 10 ingrediente active si revolutionare care lucreaza sinergetic pentru un suport eficient in toate procesele de stimulare a hormonului rege! Nivelurile ridicate de testosteron sunt esentiale atunci cand doresti sa construiesti masa musculara, sa arzi grasimile si sa cresti in forta!

Genius Nutrition – iMass

De la aceeasi marca, recomandam si gainerul Genius iMass.

iMass™ va hrani masa musculara cu o doza de calitate, rezultatele fiind mai rapide decat ai fi crezut! Gainerul ofera un balans echilibrat intre carbohidrati, creatina, protein, vitamin si aminoacizi. Amestecului suplimentar Genius cu aminoacizi, BCAA, glutamina, citrulina, beta-alanina, arginina HCL, extract de plante si creatina care sunt gata sa intre in actiune oricand! In acest fel iMass va contribui la o recuperare musculara liniara si mentinerea energiei dinainte sau de dupa antrenament.

 

Animal Flex

Celebrul Animal Flex nu trebuie sa lipseasca din suplimentatia oricarui sportiv, el fiind crucial pentru recuperarea si mentinerea articulatiilor.
Acum si in variant pudra: Animal Flex Powder.

Animal Flex contine o formula naturala ce protejeaza atat articulatiile, cat si ligamentele oricarui culturist. In acelasi timp, Animal Flex reface tesuturile conjunctive, lubrifiaza articulatiile pentru o protectie sporita in timpul ridicarii de greutati, reduce durerea la nivelul articulatiilor si asigura suport nutritional pentru cartilagii si tendoane.

 

O mentiune onorabila este Mass-Tech de la Muscletech.

Un alt gainer balansat ce rivalizeaza iMass-ul, dar ca printr-o formula “Americana”.

Noul MassTech de la Muscletech are acum cu 3 portii mai mult decat cel vechi; are 1000 de calorii (cu 140 de calorii mai mult decat formula veche); 168 g de carbohidrati (cu 8 g mai mult decat formula veche); 63 g de proteine (cu 10 g mai mult decat formula veche). Aceste valori cresc in cazul in care Mass Tech Performance Series se serveste cu lapte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram