fbpx

Suplimente Proteice: Gold Whey vs. Ultra Whey Complex

Optimum Nutrition Gold Standard Whey – Vs. – Yamamoto Ultra Whey Complex

 

Optimum Nutrition 100% Gold Whey este una din cele mai populare concentrate proteice de pe piata romaneasca. In mare parte pentru ca etse una din cele mai vechi branduri cunoscute care beneficiaza de un branding puternic.

De 11 ani consecutivi, 100% Gold Standard Whey de la Optimum Nutrition castiga premiul pentru Suplimentul Anului si Concentratul Proteic al Anului la concursurile prestigioase Supplement Awards.

Asul din maneca Gold Whey-ului sunt peptidele de hidrolizat de zer, care sunt combinate cu izolatul clasic. Acestea ajuta la o asimilare mai rapida a proteinelor si implicit si o dizolvare mai buna, mai completa.

Proteina vine in mai multe variante, dintre care 5 sunt prezente pe ProteinOutlet.ro: 908 grame, 1.09 kg, 2.3 kg, 2.74 kg, 4.5 kg. Fiecare cupa are 30.4 grame (pentru simplitatea comparatiei o vom rotunjii la 30).

 

Yamamoto Ultra Whey Complex

Yamamoto Nutrition este o firma prestigioasa japoneza, care se produce in Italia. Firma este cunoscuta pentru atletii ei, sponsorizarea principala a concursului Arnlold Clasic si calitatea ultra premium a suplimentelor.

Ultra Whey Complex-ul vine cu o concentratie de 79% de proteine din izolat de zer japonez microfiltrat, cupa fiind de 30 grame.

 

Proteina: 100% Gold Whey Ultra Whey Complex
Concentratie Proteina 79% (pentru varianta de vanilie)

75% (pentru varianta de cioco.)

78,6%
BCAA / servire 5,5 gr. 5,63 gr.
Grasime / servire 1,1 gr. 2,1 gr.
Carbohidrati 1,8 gr. 1,7 gr.

 

Acestia sunt factorii principali care scot in evidenta aceste doua suplimente proteice, ambele fiind doua variante de top. Insa, este de apreciat faptul ca Ultra Whey Complex-ul are un procentaj mai mare de proteine, nebeneficiind de zerul hidrolizat. Lucru care scoate in evidenta calitatea filtrarii proteinelor Yamamoto.

Ambele produse se gasesc pe www.ProteinOutlet.ro cu reduceri de pana la 34%.