Suplimente: Noul Gain Fast 3100

14 decembrie 2018
Autor:
Western Nutrition SRL

Multi producatori au ales sa intre in anul nou cu un look diferit.
#UniversalNutrition nu este o exceptie. In ciuda look-ului clasic, memorabil pentru care brandul este cunoscut, s-a ales o schimbare catre modern. Aceasta se poate vedea in noul lot de Gain Fast 3100 pe care de abia l-am primit la www.ProteinOutlet.ro.

Este acelasi gust, aceeasi formula, insa look-ul difera.

Avantaje? In afara de estetica, aveti garantia prospetimii data de noul ambalaj, lucru care spune ca produsul are doar cateva zile de la iesirea din fabrica.

 
De ce Gain Fast 3100?

Atunci când nu mai poţi mânca, ai nevoie de calorii extra. Gain Fast 3100 este făcut pentru aşa ceva.  Pentru majoritatea dintre noi, acumularea a câtorva kilograme nu este un efort mare. Mănânci mai mult din orice – proteine de calitate, alimente integrale, legume, ouă, lapte, fructe, grăsimi benefice etc. Pentru alte persoane, îngrăşarea este o provocare. Ţi-e greu să mănânci la fiecare trei ore. Te simţi întotdeauna plin. Poate faci parte din categoria de oameni care, oricât ar mânca, nu se îngraşă. Gain Fast 3100 este conceput pentru a alimenta corpul cu 3100 de calorii de calitate în fiecare zi. Uneori, chiar şi mega-caloriile sunt prea puţine. Ai nevoie de acceleratoare anabolice, de ierburi care ajută performanţa, de steroli vegetali naturali, de acizi graşi esenţiali, de enzime digestive şi de optimizatori pentru masa musculară.Vorbim aici despre ingrediente precum L-arginina, trigliceride cu lanţ mediu, steroli vegetali (de exemplu beta-sitosterol, stigmasterol, fucosterol, campesterol),  alfa-ketoglutaratpiridoxin (PAK), colină, inositol monofosfat şi multe altele. Unde poţi găsi toate aceste lucruri? Niciunde altundeva în lume. Sunt disponibile doar în Gain Fast 3100. Cu formula exclusivă Gain Fast 3100 „Fii mare repede”, primeşti peste 3100 de calorii din 150 g de proteine, 596 g de carbohidraţi şi doar 15 g de grăsimi. Apelaţi la Gain Fast 3100 când vreţi să faceţi masă musculară.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram