Suplimente masa musculara fibroasa: ISO100 si Black Bombs

25 august 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

Arzatoare de grasimi si Proteine low-carb

Cel mai des intalnit obiectiv al sportivilor este cel de a se definii si a creste in masa musculara “lean”, numita si masa musculara fibroasa.

Acest obiectiv este in sine usor contradictoriu, intrucat “ca la carte” trebuie sa existe o perioada de marire in masa musculara – bulking, si o perioada de definire – cutting.

Desi greu de obtinut, este totusi un obiectiv la care se poate ajunge si in mod direct.; si doua suplimente sportive care te ajuta sa realizezi aceasta masa musuclara lean sunt un arzator potent de grasimi si o proteina low-carb. O alegere populara pentru un arzator de grasimi este Lipo 6 Black, insa de curand a aparut o alternative mai specializata de la firma culturistului Dorian Yates, care ii si poarta numele Dorian Yates Black Bombs.

 Black Bombs

Un arzator de grasimi compus de isusi Dorian Yates. Compusii cheie ai suplimentului DY Nutrition sunt:

  • 800 mg Berberine și Capsicum pentru o putere superioară de ardere a grăsimilor
  • 100mg crom pentru înfundarea apetitului și poftei
  • 200 mg de teacrină și cafeină pentru creșterea nivelului de energie

Daca urmarim lista de ingrediente disponibila aici: Dorian Yates Black Bombs. Observam ingredient atipice, nu des intalnite in arzatoare de grasimi, dupa cum ne-am obisnuit cu Lipo 6 Black. Acest lucru se datoreaza faptului ca DY Nutrition foloseste numai ingredient ultra-premium, in cazul de fata foarte costisitoare.

Rezultatele venite de la acest arzator de grasimi sunt garantate sit e vor lua prin surprindere!

 

Dymatize ISO100

Proteina low-carb pe care o recomandam este Dymatize ISO 100. Acum cu un pret promotional de 269 lei pentru variant de 2.2 kg, Dymatize ISO100 este o alegere de top pentru un izolat proteic. Cu un palmares de 5 premii anuale Bodybuilding.com, 1 gram de carbohidrati pe servire si peste 25 grame de proteine, izolatul proteic de la Dymatize este o optiune ideala.

 

 

 

 

 

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram