Suplimente: Gainer sau Izolat Proteic?

15 iulie 2019
Autor:
Western Nutrition SRL

Gainer sau Izolat Proteic?

 Cum sa iti alegi suplimentul proteic.

 

Cand vine vorba de suplimente proteice sunt doua mari game: gainere si izolate proteice.

Gainerele vin cu un numar mare de calorii si carbohidrati, avand o concentratie mai mica proteica. Iar izolatele proteice vin cu o concentratie proteica de peste 70% si cu un numar de sub 5g de carbohidrati per servire. Deci s-ar putea spune ca sunt la poli opusi.

Pentru a detalia, vom explica folosind doua produse foarte populare de la Universal Nutrition si Optimum Nutrition.

 

Gain fast 3100

În zilele noastre, suplimentele de tip gainer şi-au pierdut din popularitate. De-a lungul anilor, gainerele s-au schimbat foarte puţin. Un lucru rămâne sigur, indiferent de tendinţe: pentru a face muşchi, trebuie să consumi multe calorii. Atunci când nu mai poţi mânca, ai nevoie de calorii extra. Gain Fast 3100 este făcut pentru aşa ceva.

Pentru majoritatea dintre noi, acumularea a câtorva kilograme nu este un efort mare. Mănânci mai mult din orice – proteine de calitate, alimente integrale, legume, ouă, lapte, fructe, grăsimi benefice etc. Pentru alte persoane, îngrăşarea este o provocare. Ţi-e greu să mănânci la fiecare trei ore. Te simţi întotdeauna plin. Poate faci parte din categoria de oameni care, oricât ar mânca, nu se îngraşă. Gain Fast 3100 este conceput pentru a alimenta corpul cu 3100 de calorii de calitate în fiecare zi. Uneori, chiar şi mega-caloriile sunt prea puţine. Ai nevoie de acceleratoare anabolice, de ierburi care ajută performanţa, de steroli vegetali naturali, de acizi graşi esenţiali, de enzime digestive şi de optimizatori pentru masa musculară.Vorbim aici despre ingrediente precum L-arginina, trigliceride cu lanţ mediu, steroli vegetali (de exemplu beta-sitosterol, stigmasterol, fucosterol, campesterol),  alfa-ketoglutaratpiridoxin (PAK), colină, inositol monofosfat şi multe altele. Unde poţi găsi toate aceste lucruri? Niciunde altundeva în lume. Sunt disponibile doar în Gain Fast 3100. Cu formula exclusivă Gain Fast 3100 „Fii mare repede”, primeşti peste 3100 de calorii din 150 g de proteine, 596 g de carbohidraţi şi doar 15 g de grăsimi. Apelaţi la Gain Fast 3100 când vreţi să faceţi masă musculară.

Gain Fast 3100 de la Universal vine si in variant de 4,55 kg si cea noua de 5,9 kg.

 

Gold Standard Whey

 

Proteina din zer este populară pentru adulții activi deoarece conține toți nutrienții necesari pentru a promova creșterea musculară și, de asemenea, ajută la menținerea mușchilor pe care îi aveți deja. Proteina din zer este ingredientul principal în Gold Standard 100% Whey. Fiecare porție oferă 24 de grame de proteina din zer cu grăsime 1,5 g, 55 mg de colesterol si un minimum de lactoză. Nu există nici o îndoială că acesta este standardul în care sunt măsurate toate celelalte produse.

De 11 ani consecutivi, 100% Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition castiga premiul pentru Suplimentul Anului si Concentratul Proteic al Anului la concursurile prestigioase Supplement Awards, organizate de Bodybuilding.com. In anul 2015, 100% Whey Gold Standard a castigat si premiul pentru concentratul proteic cu cel mai bun gust!

Proteina din zer este cunoscuta pentru calitatea ei de a se asimila rapid si pentru ca este o sursa bogata in aminoacizi, care grabesc procesul de refacere a tesutului muscular. Izolatul proteic din zer este cea mai pura forma de proteine din zer si ingredientul principal al 100% Whey Gold Standard. Hidrolizatul din zer este format prin divizarea proteinelor in forme foarte mici, numite peptide cu scopul de a fi asimilate rapid in organism. Izolatul proteic din zer si peptidele din hidrolizat de zer sunt cele mai calitative forme de proteine din zer.
Fiecare servire de 100% Whey Gold Standard are aproximativ 25 g de proteine cu absorbtie rapida; are un continut scazut de grasimi, colesterol, lactoza.

 

Cand vine vorba de suplimente proteice sunt doua mari game: gainere si izolate proteice.

Pentru a detalia, vom explica folosind doua produse foarte populare de la Universal Nutrition - Gain Fast 3100  si Optimum Nutrition - Gold Standard Whey.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram