Superconfort cu adidas Supernova

28 februarie 2024
Autor:
Style Market Online SRL

Multi dintre noi au inteles beneficiile alergarii atat pentru sanatatea fizica, cat si mentala. Fie ca alergam de cateva ori pe saptamana sau zilnic, in aer liber sau pe banda, la sala, ne bucuram de beneficiile miscarii, de la exercitiul cardio, la silueta sportiva si generarea de endorfine.

 

Dar pentru a ne detasa de tot ce e in jur si a obtine maximul din aceste momente, trebuie sa ne bucuram de confort deplin. Iar confortul incepe de la incaltamintea aleasa. Un nou studiu global realizat de adidas - care a chestionat 2.674 de alergatori din 11 orase din intreaga lume - dezvaluie ca purtarea unor pantofi de alergare incomozi se afla in topul motivelor care fac alergarea neplacuta (47%). Alte bariere includ vremea nepotrivita – fie ca este prea cald (45%), fie prea frig (43%), lipsa de motivatie (38%) si alergarea pe suprafete neuniforme sau alunecoase (37%).

 

Aproape un sfert dintre participantii la sondaj (23%) au decis sa nu alerge datorita acestor bariere - pantofii de alergare nepotriviti fiind cel mai important motiv. Dar chiar si pentru alergatorii care nu renunta, impactul disconfortului in timpul alergarii este clar. Aproape patru din zece (37%) si-au redus lungimea alergarii, o treime (29%) spun ca le-a afectat starea de spirit si un numar similar (33%) au decis sa-si schimbe traseul de alergare.

 

Tinand cont de toate aceste lucruri, adidas isi propune sa incurajeze oamenii sa se bucure de confort in timpul alergarii, odata cu relansarea modelului adidas Supernova. Cu un upgrade spectaculos al talpii, ce incorporeaza noua superspuma Dreamstrike+, inspirata de spuma Lightstrike Pro, folosita in pantofii din familia Adizero, dar cu o formula special conceputa pentru a oferi confort si suport de neegalat, astazi, confortul inseamna Supernova.

 

Pantoful este construit avand in spate ani de experienta in crearea de incaltaminte pentru atleti de performanta, cu o tehnologie revolutionara acumulata din alte linii adidas pentru alergare si aplicata pe noua silueta Supernova.

 

Atributele care fac din adidas Supernova alegerea ideala pentru alergare sunt:

 

  • COMFORT HEEL FIT: o combinatie de spuma moale si material textil moale proiectate pentru confort maxim si suport optim pentru calcaie, fara frecare.

 

  • Talpa intermediara DREAMSTRIKE+ din superspuma, este o reinterpretare a talpii intermediare Lightstrike Pro, folosita in faimoasa linie Adizero, ce ofera un confort si o amortizare fara precedent.

 

Talpa exterioara SUPPORT ROD SYSTEM, are la baza cercetarea detaliata a fiziologiei piciorului in miscarea de alergare, pentru a oferi suport si tractiune liniara pe intregul ciclu pe care il face laba piciorului, asigurand stabilitate si o tranzitie armonioasa la fiecare pas.

 

Cu ambele tehnologii lucrand in tandem, cei care poarta Supernova se vor bucura de un confort deplin si sustinere perfecta la alergare. Pantofii de alergare adidas Supernova sunt disponibili incepand cu 22 februarie in toate magazinele adidas din Romania si la partenerii de retail selectati.

Pentru mai multe informatii, urmariti adidas pe Instagram @adidasrunning.

 

 

Despre adidas

adidas este designer si dezvoltator global de incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru sport si viata de zi cu zi, cu misiunea de a fi cel mai bun brand de sport din lume. In calitate de expert in inovatie si design, adidas creeaza produse de inalta performanta pentru a ajuta sportivii sa isi atinga obiectivele. Cu sediul central in Herzogenaurach, Germania, compania are peste 61.000 de angajati pe tot globul si a generat vanzari de 21,2 miliarde EUR in 2021.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram