SuperBlog 2012 si a desemnat castigatorii: 88 de bloggeri din toata tara au incheiat competitia

14 decembrie 2012
Autor:
dowmedia08

Doua luni, 30 de probe, peste 3000 de articole, 228 de bloguri inscrise, din care 88 de finalisti, premii in valoare totala de peste 25.000 lei, 15 sponsori, 11 parteneri media. Iata bilantul SuperBlog 2012 - o competitie acerba in care s-au facut remarcati deopotriva bloggeri incepatori, dar talentati, cat si participanti cu vechime in SuperBlog si in blogosfera, in general.

Cel dintai superblogger al editiei din 2012 este Christian Hertzug alias mnealui, care a castigat un premiu de 1000 euro cash (4500 lei). Pe locul secund s-a clasat Mihaela Matei, veterana a competitiei, cu 3 editii incheiate la activ, careia participarea la SuperBlog i-a adus un premiu in bani de 2000 lei, iar locul al 3-lea i-a revenit lui Dan Niculescu, blogger incepator, care a obtinut un premiu de 1000 lei cash.

Care a fost \\\"reteta succesului\\\" pentru \\\'mnealui? \\\"Inca dinainte de a incepe SuperBlog, mi-am zis ca, daca vreau sa castig, trebuie sa vin cu “altceva”. Nu scriu versuri, nu sunt poet! Vazand insa ca anul trecut articolele in care am inserat cateva versuri au fost apreciate, am mers pe aceasta varianta\\\", dezvaluie Christian Hertzug, marele castigator al competitiei SuperBlog 2012.

La randul lor, ceilalti 85 de finalisti au primit premii in bani si/sau in produse, in functie de locul ocupat in clasament. Rezultatele competitiei SuperBlog 2012, informatii despre premiile castigate de laureati si alte detalii sunt disponibile pe site-ul competitiei.

Dupa evenimentul de premiere, superbloggerii au participat la spectacolul de teatru \\\"Miss Daisy si soferul ei\\\", cu Maia Morgenstern in rolul principal, la Teatrul Evreiesc de Stat, dupa care au incins o petrecere in Club Spice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram