Super Sale Weekend: promoții concursuri și surprize speciale numai la Ploiești Shopping City

13 ianuarie 2017

Ploiești Shopping City dă startul reducerilor și oferă ocazia perfectă pentru o sesiune de shopping ca la carte.

Prima lună din an aduce ofertele și distracția la un loc și cei care vor trece pragul centrului comercial vor putea profita de reduceri la zeci de branduri și vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, de la îmbrăcăminte (Adidas, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Poema, Colin’s, Dodikids, New Yorker, Triumph, Penti, Koton, Gatta, Cocodrilo) încălțăminte (Anna Cori, Benvenuti, Otter, Deichmann), accesorii (Be in time, Meli Melo) și produse de înfrumusețare (Sephora, Douglas, Kendra, Melkior, Yves Rocher, Profihairshop, Sabon) până la decorațiuni (Lem’s, English Home, Topshop), electrocasnice (Altex, Flanco) și jucării pentru cei mici (Noriel).

În perioada 14-15 ianuarie, cu prilejul Super Sale Weekend, Ploiești Shopping City a pregătit multe alte activități și surprize de care clienții se vor putea bucura pe parcursul celor două zile: sâmbătă, în intervalul orar 13:00-18:00, duminică, 12:00-18:00.

Demonstratii de beauty și sport

Clientele vor putea beneficia, în corner-ul special amenajat în zona scărilor rulante, de servicii gratuite de hairstyling, make-up, unghii tehnice oferite de Marigold, Make-up by Rodica Georgescu, Atelierele Ilbah. În plus, reprezentanții Nico Fitness vor susține demonstrații de mișcare și dans și îi vor încuraja pe cei prezenți la un stil de viață sănătos și activ.

Participanții la demonstrații și ateliere vor avea apoi posibilitatea să se înscrie în tombola care îi va premia din oră în oră. Norocoșii participanți vor câștiga un set de două căni termosensibile personalizate.

Vizitatorii vor putea uita de temperaturile scăzute din această perioada și se vor răsfăța cu un ceai cald Lipton, dintre cele două sortimente, green tea cherry și english breakfast.

Tombolă și premii pentru toți vizitatorii

Orice achiziție în valoare de 200 lei, făcută în acest weekend, le va oferi vizitatorilor oportunitatea să câștige garantat un premiu surpriză, pe baza extragerii unui talon din urnă amplasată la Biroul de Informații. Aceștia vor putea astfel să câștige unul dintre cele patru premii: voucher cadou Intersport, o sticlă de vin, gloss Sephora, voucher de cumpărături în cadrul Ploiești Shopping City.

Toți clienții vor fi însă răsplătiți: la fiecare 50 de lei cheltuiți, aceștia vor primi un voucher pentru o oră de biliard în cadrul sălii de jocuri Play Again.

Sesiune de mișcare alături de simpaticul veveritoi RONTZY

Sâmbătă, 14 ianuarie, în intervalul orar 10:00-13:00, micuții sunt așteptați, în zona scărilor rulante, să ia parte la întâlnirea lunară a Clubului lui Rontzy și să se bucure de o sesiune de mișcare alături de Dinamic Kids. Cu această ocazie, membrii care și-au sărbătorit ziua de naștere în perioada 03.12-13.01, vor primi un cadou surpriză.

Sunt așteptați să ia parte la distracție atât membrii clubului, cât și cei proaspăt înscriși, pentru a intra în posesia welcome pack-ului. Copiii beneficiază astfel de avantaje speciale, de cadouri de bun-venit și de oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate unită, în care se comunică rapid și constant. Înscrierile se pot face la Biroul de Informații din Ploiești Shopping sau prin trimiterea unei solicitări la adresa: [email protected].

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram